IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #9534 A Fókával közel sem függőlegesen emelkedtem, szerintem még 45fok sem volt. Másrészt ott, ahol rengeteg ellenséges gép van a haladási magasságodban, jobb, ha emelkedsz. Ettől függetlenül, ekkora sebességkülönbséget nem kellett volna behoznia...
A másik esetben azt nem értem, hogy ha én feketedéshatáron manőverezek, az ellenfél pedig még szűkebben fordul, mint én, akkor mi a fenéért nem feketedik be teljesen és zuhan le? A sebességek hasonlóak voltak, csak a Spit szűkebben fordult.
Egyébként G14-gyel is lehet valamennyire dogolni, tegnap is lelőttem egy Spitet fordulóharcban, ezen a szerveren inkább az a probléma, hogy 1vs.1 nagyon ritkán fordul elő, hamar a nyakadba szakadnak fentről a P47-esek...
Mielőtt valaki alaptalan sírással vádolna (nem Te), megjegyzem, hogy a jómultkoriban átültem egy Spitbe, és 5perc alatt (útvonalrepülést nem számolva) lelőttem 2Fókát meg 1 Messzert...