91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Apám ezt csak a kp mennyisége beolyásolja.Ha van akkor a kölök nyugodtan kérhet ,ha meg nincs hát könyöröghet napestig:)
  • Seaweed
    Mar 55 egy PSP?!....höh..en meg 70-ert vettem..
  • Lebowski
    monnyuk amikor benéztem épp egy 13-14 éves forma srác húzott ki az pici anyuci zsebébőé 55ezer ftot mert ő psp-t akar.jamondom bocs.ha ez így megy.majdnem énis odamentem hozzá hogy én egy bmw-t akarok de meggondoltam magam:)
  • Bucser
    viszik azok amit látnak:D
  • Gb666
    Mondjuk a tescoban volt még 1hete de tegnap már nem.
  • Lebowski
    biztos hogy van a boltokban.én pl utoljára csütörtökön láttam egy 576 boltban (duna plaza).nemtom pesti vagy e. de ott tuti van,mert nemhiszem hogy a ok 13.kerületi kölök csak ugy elkapkodná...
  • Bucser
    Igen
  • Gb666
    És 990Ft a házhozszállítás akárhova az országban?
  • Gb666
  • Bucser
    Rendeld meg innen.

6200 a játék 990 a házhozszállítás és futárral küldik. Szerintem megéri.. eddig a legtöbb belföldi rendelésem innen jött és mind hiánytalanul érkezett.

Ja és ha írni akarsz előbb gondold végig , hogy mit akarsz ne percenként írj új HSZ-t.

Köszi.
  • Gb666
    Fárasztok már mindenkit mi?
  • Gb666
    Nem tudjátok? ebben az oldalban meg lehet bíni rendelés szempontjából?:
    http://shop.gamestar.hu/shop.php?mit=mutat&id=2864
  • Bucser
    Hülyeség!! Ugyanis ha a galaxistól rendelsz köze se lesz a postához mivel futárral küldi ki másnapra (munkanapra).
  • Gb666
    Ahhoz képest ez nagyon olcsó. 6990Ft.
    És mennyi minden van rajta. Csak már nem találom a boltokban. most vagy elkapkodják vagy már nincs is. Netről meg nem merem megrendelni, mert a jó magyar posta kiszedi a lényeget.
  • Gb666
    Ó!! Kössz! csak most össze vagyok zavarodva ezektől a részektől.
  • Bucser
    Az 1946 az egyben az egesz.. arra ne akarj rárakni semmit ha lehet...
  • Gb666
    És ugye a magyarországon megvehető vagy megrendelhető példányokkal (il2 1946) Nincsen ilyen probléma , hogy nem lehet a verziókat egymásra rakni?
  • kiskorúbézoltán #9454
    A te problémádhoz szükséges orvosságon még dolgozik az orvostudomány szerintem ...
  • Gb666
    2: az én problémámra az orvosság nincsen ott leírva.
  • Gb666
    Bocs De nem vettem észre, hogy az egy link. Azt hittem ez a topic neve.
  • Bucser
    Igen. Meg felpatchelni.
  • Gb666
    És most olvasom a FAQ-t akkor ha mindent akarunk elég megvenni az Il-2 Sturmovik 1946-ot?
  • Bucser
    miért olvasnád el a FAQ-ot? Végülis csak piros és ordenáré betűmérettel van kirakva...
  • Gb666
    Hy nem tudna nekem segíteni valaki ,hogy hogyan lehet az1. Il-2 sturmovikkal multiplayerben játszani, mert nekem ló..szt sem csinál amikor rámegyek a multiplayer opcióra a menüben.(mondjuk nekem a játékot nem engedte felrakni mert valamilyen fájlokat nem tudott átmásolni és én csak az IL2 mappát másoltam ki a cd-ről és betettem a saját készítésű Ubi soft mappába és átneveztem IL2 Sturmovikra) lehet ,hogy ezért nem megy de ha valamilyen progi kell hozzá valaki lenne oly szíves és átküldené a [email protected]ímre! Előre is kössz! És még annyi ,hogy a forgotten battles az egy kiegészítője az 1. résznek vagy egy külön játék?
  • Lacusch69
    Nincs mit...
  • Valka
    Megkaptam a trautloftot, ezer kösz.
  • CrazyCharlie
    Úgy látszik előléptem valami rajparancsnok szerüséggé. A rádiózásnál aktívvá vált a Zveno3. Őket most nekem kell irányítanom? Ha nem adok nekik parancsot, akkor nem is támadnak?
  • Scottt
    Ááhhhhhhhhh
  • Lacusch69
    Eszméletlen jó!!!! Potyog a könnyem a röhögéstől...

http://youtube.com/watch?v=Zojr-lI3YPU&mode=related&search=
  • Lacusch69
    Nem olyan rohadt bonyolult...
  • blash
    Koszi, megkaptam, de ez teljesen nemet nyelvu. Porolhatom le nemet tudasomat :/
  • Lebowski
    weapon 3 rakéta, weapon 4 bomba,torpedó
  • blash
    Tedd fel addig ezekre:

rapidshare.com

filefactory.com

Bar tok szar varni a letoltesre, meg szamokat captchat beirkalni, de ingyen van es nem tudok hirtelen jobbat.
  • Lacusch69
    ...sszátok meg, lemaradt a freemail...

Ebédidőben, ha ráérek, küldözgetem. Vagy este...
  • blash
    Ez igaz, elfelejtettem megemliteni.

Lacusch69 altal emailben kuldozgetett Trautloft-féle légilövész oktatófüzetet, ha vki megkapta mar, nem toltene fel vmi oldalra, ahonnan barki konnyen le tudja tolteni? plzkthc
  • Trucker39
    Hozzátenném, hogy nem minden fülke nyitható!
  • blash
    Nagyon hasznos megnezegetni a billenyuzet kiosztast. A jatek gyokerkonyvtaraban me'g raadasul van egy Controls.pdf is.

Alapbol vagy weapon 3 (space) vagy weapon 4 (alt+space) a bomba kioldas. A pilotafulke nyitasa/zarasara alapbol nincs billentyu konfiguralva, de ezt megteheted az "open/close canopy"-nal.
  • mcsaba
    Sziasztok, sehol sem találtam azt a billentyüt amivel a bombákat lehet ledobni, láttam egy videót ambe a pilótafülke ablakát nyitották ennek sem találom a billentyüjét, valaki megirná mejjek ezek, köszi
  • blash
    Kuldtem en is levelet, remelem, hogy jol fejtettem meg az email cimet.
  • neuro
    Küldtem én is egyet, nemtudom megkaptad-e :)