91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9471 Apám ezt csak a kp mennyisége beolyásolja.Ha van akkor a kölök nyugodtan kérhet ,ha meg nincs hát könyöröghet napestig:) -
#9470 Mar 55 egy PSP?!....höh..en meg 70-ert vettem.. -
Lebowski #9469 monnyuk amikor benéztem épp egy 13-14 éves forma srác húzott ki az pici anyuci zsebébőé 55ezer ftot mert ő psp-t akar.jamondom bocs.ha ez így megy.majdnem énis odamentem hozzá hogy én egy bmw-t akarok de meggondoltam magam:) -
#9468 viszik azok amit látnak:D -
Gb666 #9467 Mondjuk a tescoban volt még 1hete de tegnap már nem. -
Lebowski #9466 biztos hogy van a boltokban.én pl utoljára csütörtökön láttam egy 576 boltban (duna plaza).nemtom pesti vagy e. de ott tuti van,mert nemhiszem hogy a ok 13.kerületi kölök csak ugy elkapkodná... -
#9465 Igen -
Gb666 #9464 És 990Ft a házhozszállítás akárhova az országban? -
Gb666 #9463 -
#9462 Rendeld meg innen.
6200 a játék 990 a házhozszállítás és futárral küldik. Szerintem megéri.. eddig a legtöbb belföldi rendelésem innen jött és mind hiánytalanul érkezett.
Ja és ha írni akarsz előbb gondold végig , hogy mit akarsz ne percenként írj új HSZ-t.
Köszi. -
Gb666 #9461 Fárasztok már mindenkit mi? -
Gb666 #9460 Nem tudjátok? ebben az oldalban meg lehet bíni rendelés szempontjából?:
http://shop.gamestar.hu/shop.php?mit=mutat&id=2864 -
#9459 Hülyeség!! Ugyanis ha a galaxistól rendelsz köze se lesz a postához mivel futárral küldi ki másnapra (munkanapra). -
Gb666 #9458 Ahhoz képest ez nagyon olcsó. 6990Ft.
És mennyi minden van rajta. Csak már nem találom a boltokban. most vagy elkapkodják vagy már nincs is. Netről meg nem merem megrendelni, mert a jó magyar posta kiszedi a lényeget. -
Gb666 #9457 Ó!! Kössz! csak most össze vagyok zavarodva ezektől a részektől. -
#9456 Az 1946 az egyben az egesz.. arra ne akarj rárakni semmit ha lehet... -
Gb666 #9455 És ugye a magyarországon megvehető vagy megrendelhető példányokkal (il2 1946) Nincsen ilyen probléma , hogy nem lehet a verziókat egymásra rakni? -
kiskorúbézoltán #9454 A te problémádhoz szükséges orvosságon még dolgozik az orvostudomány szerintem ... -
Gb666 #9453 2: az én problémámra az orvosság nincsen ott leírva. -
Gb666 #9452 Bocs De nem vettem észre, hogy az egy link. Azt hittem ez a topic neve. -
#9451 Igen. Meg felpatchelni. -
Gb666 #9450 És most olvasom a FAQ-t akkor ha mindent akarunk elég megvenni az Il-2 Sturmovik 1946-ot? -
#9449 miért olvasnád el a FAQ-ot? Végülis csak piros és ordenáré betűmérettel van kirakva... -
Gb666 #9448 Hy nem tudna nekem segíteni valaki ,hogy hogyan lehet az1. Il-2 sturmovikkal multiplayerben játszani, mert nekem ló..szt sem csinál amikor rámegyek a multiplayer opcióra a menüben.(mondjuk nekem a játékot nem engedte felrakni mert valamilyen fájlokat nem tudott átmásolni és én csak az IL2 mappát másoltam ki a cd-ről és betettem a saját készítésű Ubi soft mappába és átneveztem IL2 Sturmovikra) lehet ,hogy ezért nem megy de ha valamilyen progi kell hozzá valaki lenne oly szíves és átküldené a [email protected]ímre! Előre is kössz! És még annyi ,hogy a forgotten battles az egy kiegészítője az 1. résznek vagy egy külön játék? -
Lacusch69 #9447 Nincs mit... -
Valka #9446 Megkaptam a trautloftot, ezer kösz. -
CrazyCharlie #9445 Úgy látszik előléptem valami rajparancsnok szerüséggé. A rádiózásnál aktívvá vált a Zveno3. Őket most nekem kell irányítanom? Ha nem adok nekik parancsot, akkor nem is támadnak? -
#9444 Ááhhhhhhhhh -
Lacusch69 #9443 Eszméletlen jó!!!! Potyog a könnyem a röhögéstől...
http://youtube.com/watch?v=Zojr-lI3YPU&mode=related&search= -
Lacusch69 #9442 Nem olyan rohadt bonyolult... -
blash #9441 Koszi, megkaptam, de ez teljesen nemet nyelvu. Porolhatom le nemet tudasomat :/ -
Lebowski #9440 weapon 3 rakéta, weapon 4 bomba,torpedó -
blash #9439 Tedd fel addig ezekre:
rapidshare.com
filefactory.com
Bar tok szar varni a letoltesre, meg szamokat captchat beirkalni, de ingyen van es nem tudok hirtelen jobbat. -
Lacusch69 #9438 ...sszátok meg, lemaradt a freemail...
Ebédidőben, ha ráérek, küldözgetem. Vagy este... -
blash #9437 Ez igaz, elfelejtettem megemliteni.
Lacusch69 altal emailben kuldozgetett Trautloft-féle légilövész oktatófüzetet, ha vki megkapta mar, nem toltene fel vmi oldalra, ahonnan barki konnyen le tudja tolteni? plzkthc -
#9436 Hozzátenném, hogy nem minden fülke nyitható! -
blash #9435 Nagyon hasznos megnezegetni a billenyuzet kiosztast. A jatek gyokerkonyvtaraban me'g raadasul van egy Controls.pdf is.
Alapbol vagy weapon 3 (space) vagy weapon 4 (alt+space) a bomba kioldas. A pilotafulke nyitasa/zarasara alapbol nincs billentyu konfiguralva, de ezt megteheted az "open/close canopy"-nal. -
mcsaba #9434 Sziasztok, sehol sem találtam azt a billentyüt amivel a bombákat lehet ledobni, láttam egy videót ambe a pilótafülke ablakát nyitották ennek sem találom a billentyüjét, valaki megirná mejjek ezek, köszi -
blash #9433 Kuldtem en is levelet, remelem, hogy jol fejtettem meg az email cimet. -
neuro #9432 Küldtem én is egyet, nemtudom megkaptad-e :)