IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Igaza van "kiskorú" kollegának, tényleg elég sz@r percekig gondolkozni egy-egy hozzászólás értelmezésén, persze ez nem kizárólag neked szól...
    Joy ügyben pedig Saitek Cyborg Evo... Én 5 év alatt a 3. Saitekemet nyúzom, az előző kettő az én marhaságom miatt "ment tönkre" (vagyis még jók, de nem tökéletesek), és a "kölcsönadható" kategóriába kerültek.
    Arra figyelj, hogy ezeket a joyokat időnként kenni kell, ez a kenőanyag személyenként változik, sokan az étolajra, van aki a testápolóra, én személy szerint a marhafaggyúra esküszöm... De különböző szilikon-olajokat és zsírokat is használnak, gyakorlatilag szabadon választott. Egy a lényeg: ne legyen agresszív hatású anyag (pl.fegyverolaj), mert úgy jársz, mint én az előző kettővel... :)