91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9231 nem lehet. ahhoz dogfight mapot kell csinálnod. HA dogfightban indítod akkor mindig újra meg fognak jelenni a egy idő utána kilőtt célpontok azt hiszem. (lásd így működnek a deidkalt szerverek dogfight mapkjai is. Ezért érdemes pl dogfight mapon gyakorolni a bombázást. viszont itt nem tudnak mozognia földi célpontok csak coopban.) -
#9230 Hát nem tudom. Nekem nem mutatta ,sőtt az ismerősemnek sem. Bár lehet hogy kártyafüggő a dolog. Egy inno 3D volt.Bár ha belegondolok most egy 6800Gt-m van az is inno,és ha felteszem a drivert ott sincsennek meg az opciók.Végül is min1:) -
#9229 Nekem MSI 6600GTm volt. Nvidia driver mutatja alapbol, igen. -
Valka #9228 nekem is 6600 gt-m van 256mb. ahogy közeledek a távolabbi hagyekhez, egyéb terptárgyakhoz, elkezdenek átrendeződni. kis fekete csíkok nekem is szoktak néha lenni, de asszem csak stukánál láttam eddig. MÁS: hogyan kell a teljes küldetés szerkesztőben úgy beállítani az objektumokat (pl:légvédelmi ágyú, anyahajó), hogy miután elpusztultak, adott idő után újra megjelenjenek? -
#9227 Nem jól tudod. Az Nvidia driver nem mutatja alapból. A coolbits az csak engedélyezi a le tiltott dolgokat a vezérlő pultjában .
DE érdekes ,mert annó nekem is volt 660GT -m és nekem is csinált érdekes grafikai dolgokat,de aztán egyszer csak meg szünt a probléma.
-
#9226 Na stop...
Ha jól értem Nvidia GeForce 6600GT a VGA.
Driver ott már simán méri a hőmérsékletet nem kell külön progi, a VGA beállításainál lehet nézni.
Grafikus problémám nekem a PF-nél volt, az akkor kijövő driver túlnyomó többségénél hiányos volt a grafika és társai. Ezt valamelyik FP patch javította, utána már minden jó volt. Ezért mondtam, hogy esetleg az Nvidia oldaláról meg kéne nézni a legújabb hivatalos javítást nekem pl a 93.71 van (ha jól tudom még ez a "legújabb"), ezzel a Pe-2 merged installig minden ok. -
#9225 Vagy tedd fel a kártyához kapott drivert,mert az rendbehozhatja. -
#9224 ForceWare Coolbits 2.0
Ezt tedd fel a driverre. Töltsd le mondjuk innen.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
Utána lehet hőmérsékletet nézni ,meg még egy csomó mindent.
-
#9223 vegyél radeont azzal nem lesz baj.... -
#9222 Vedd ki a karit majd tedd vissza. -
#9221 Esetleg a legújabb drivert a VGA-hoz. -
horthy #9220 8X
128MB
AUTO
Ötlet? -
neuro #9219 biosban agp sebesség, aprture size, fast write stb? -
horthy #9218 Mind a kettőnél csinálja a fesztivált mindegy hogy mire van állitva !
Kérek még ötleteket !
A mezei Il2 PF-nél nem volt gond !!
S.O.S !!!! -
neuro #9217 directx vagy opengl? -
#9216 http://airwarfare.com/tech/graphicsil2.htm
Itten nézelődj egy csöppet. Amúgy sok minden lehet.Kártya hűtése. Nem melegszik túl? -
horthy #9215
-
#9214 jol linkelt kepek:
-
#9213 Hianyzik egy "p/" bejegyzes a kepup.extra.hu utan a kep linkjeben. Igy csak az oldalra mutat a link ahol a kep van nem a kepre kozvetlenul. -
kiskorúbézoltán #9212 Kőbaltás módszerrel copy/paste ... De ilyen hibával még nem találkoztam ... -
#9211 Igen mert rosszul linkelt a kepuprol...bokj ra es kep megjelenitese es behozza a lapot amin a kep van. -
kiskorúbézoltán #9210 Másnak is csak kis piros X-ek látszanak ? -
horthy #9209 Tisztelt fórumozók !
GeForce 600 GT videokártyám van !
Driver 84.21
Probáltam már több drivert is az IL2 1946-hoz de mégis képi megjelenitési problámáim vannak , tanácsot segitséget kérek !!!
S.O.S !!! -
#9208 Tudom kirol beszlelsz..de emlekszem en meg azokra az idokre amikor o is "szarnyaszegett" MiG-29 pilota volt.. -
asw27 #9207 Jó hogy az ismerettségi körödben van kivel játszanod.
A mi klubbunkban talán ha ketten játszogatunk, de a neten szerintem egyedül vagyok. És ez évek óta nem nagyon változik. -
#9206 Egy FixTv-s riportban beszélt erről, ami a Lock On bajnokságon készült. Persze, hogy nem olyasvalaki mondta, aki évente csak néhány órát vagy semennyit repül. Biztos tudod, ki a Dongók parancsnoka, na Ő. :)
asw27: nálunk szerencsére elég sok igazi (de nem jó szó ez ide :) pilóta nyomja az Il-2-t, Cessna, vitorlázó, An-26 és egy leendő Gripen pilcsink is van. -
Valka #9205 -
Lacusch69 #9204 Dehogynem... Amikor lángcsóvát húzva üstökösként zuhan... :) -
#9203 No ha már emígyen megvitattuk e témát ,és kiokosítottuk magunkat aszondom mindenki pattanjon be a virtuális gépébe ,fel az égbe és ki ki szájaíze szerint pusztítsa az ellent:) Én részemről aszondom,hogy aszondja. Veres kutya ,veres ló, veres csillag egy se jó.:) -
#9202 Megsúgom. Nem csak anno volt... -
#9201 Höhö...eleg nagykepuen hangzik...emlekszem en nem egy MiG-29 pilotara akiknek volt olyan ev hogy nem kaptak 1 oranyi repidot sem.."allandoan" Flankereztek meg Falconoztak anno... -
#9200 Nagyon jó összefoglalót írtál, köszönet érte. Az utószavadra azt válaszolta egy MiG-29 pilóta: "minek, mikor ott az igazi". :) -
#9199 Ámen!!!:) -
asw27 #9198 Gyakran szoktam nézni azokat a játékosokat akik többször lőttek le engem, mint én őket. A legtöbb Jó pilóta, ha üldözik, össze vissza húzza nyomja a gépet, hogy elkerülje a találatokat.(mert itt megteheti) A valóságban 2-3 ilyen manőver után elájulna és természetesen meghalna.
A szobapilóta nem érzi a gyorsulást.Ezért ez "csak" egy szimulátor, bár szerintem magasan a legjobb. Bár talán az ember elfáradását be lehetne programozni a játékba, de vélhetően sokaknak roppant illúzióromboló lenne és nem játszanának még ennyien sem a világon mint mostanában.
Mellesleg ma magyaroszágon csak néhány embernek van valódi tapasztalata arról mit jelent külömböző +- gyorsulás hatása alatt gondolkodni, dönteni, felmérni a körülményeket. Gyakorlatilag az ember tudata beszűkül pl. műrepulés közben. Csak azok képesek pl. módosítani mürepülés közben a programot akik ezt a sportot életvitelszerűen csinálják. Ez ma 10-15 ember kiváltsága országosan, és remélem nem becsültem túl a számokat.
Ez egy játék, és jó játék. Használja mindenki egészségére. -
kiskorúbézoltán #9197 Komolyra fordítva a szót engem pl. teljesen hidegen hagy az igazi repülés , legalábbis ami a merevszárnyúakat illeti , a helikopter az más , azt kipróbálnám . -
kiskorúbézoltán #9196 Persze , sőtt ha kiszámolod a drága francia árából mennyi kannás jön ki , hmmm ... -
#9195 Ha van lehetőséged néha finom jó minpőségű francia bort inni, akkor költessz pénzt a Zombori Rettenetes becenevű kannás borra ha éppen nincs kéznél a francia bor vagy nincs rá pénzed?? -
kiskorúbézoltán #9194 Mert mondjuk sokkal olcsóbb ? :) -
#9193 Hát ha meglenne a PPL-em és repülhetnék én is, akkor minek játszanék szimmel?? -
Lysandus #9192 Nem is úgy gondoltam, hogy bepattan egy szimes a Meszába és már hasítja is az eget. A repkiképzést nála sem lehetne mellőzni (megjegyzés: Hannigékat és Tobakékat még évekig képezték, a háború előrehaladtával viszont a kiképzés igencsak lerövidült.) Én elsősorban a harci tapasztalatra gondoltam, pl. helyzetfelismerés, vagy célzás.