IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • asw27
    Gyakran szoktam nézni azokat a játékosokat akik többször lőttek le engem, mint én őket. A legtöbb Jó pilóta, ha üldözik, össze vissza húzza nyomja a gépet, hogy elkerülje a találatokat.(mert itt megteheti) A valóságban 2-3 ilyen manőver után elájulna és természetesen meghalna.
    A szobapilóta nem érzi a gyorsulást.Ezért ez "csak" egy szimulátor, bár szerintem magasan a legjobb. Bár talán az ember elfáradását be lehetne programozni a játékba, de vélhetően sokaknak roppant illúzióromboló lenne és nem játszanának még ennyien sem a világon mint mostanában.
    Mellesleg ma magyaroszágon csak néhány embernek van valódi tapasztalata arról mit jelent külömböző +- gyorsulás hatása alatt gondolkodni, dönteni, felmérni a körülményeket. Gyakorlatilag az ember tudata beszűkül pl. műrepulés közben. Csak azok képesek pl. módosítani mürepülés közben a programot akik ezt a sportot életvitelszerűen csinálják. Ez ma 10-15 ember kiváltsága országosan, és remélem nem becsültem túl a számokat.

Ez egy játék, és jó játék. Használja mindenki egészségére.