91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9151 hehe egy Sanyo
Hi
-
Lysandus #9150 Halihó! -
#9149 Üdv a régi ismerősöknek, Lacush olyan sokat emlegette a "másik" fórumot, hogy úgy gondoltam benézek. Szerencsére emlékeztem a régi jelszavamra.
Aki nem ismerne, VO101_Sanyo néven szoktam a hyperlobby-n repülni, bár mostanában nincs túl sok időm erre. -
Lysandus #9148 Nos azt kell hogy mondjam, hogy ez kölcsönös. -
#9147 Persze miért ne.:)
De szivesen repülnék veled egyet .
Az itt levők nagyrészét ismerem ,szoktam is velük repülni.
De rád nem emlékszem. -
Lysandus #9146 Sejtettem! De azért jó biztosan tudni! :-) -
Lysandus #9145 Ha ilyen jó vagy tegezhetlek egyáltalán? :-) -
#9144 Sehogy testvérem:) Szerintem én már így is elég jó vagyok.
És tudom ,hogy mikor hibázok.
De te tudod e?
Hol szoktál repülni? Milyen néven? -
Lysandus #9143 Akkor hogy a fenébe akarsz jobb lenni, ha nem tudod mér lőnek le??? -
#9142 Igaz hogy nem vagyok egy aktiv manapsag...de FR-ben regen(gondolom ma is) is meg lehetett lepni az ellenet akarmilyen "uber" gepben is ult. -
#9141 Nézd ! Nekem is megvan a véleményem a játékról,régebben még hangot is adtam neki. De mivel az én véleményem egy kalap sz...t sem ér így inkább meg próbálok igazodni a dologhoz. Semmi értelmét nem látom ,hogy azt keressem miért jobb ez vagy az a gép a játékban ,és miért lő le a spit .
Ha az érdekelne ,hogy lelőjek mindenkit aki elém kerül valószinű én is spitet ,meg lavocskint választanék. Mivel nem ez a helyzet így megpróbálok az adott lehetőségekből minnél többet kihozni. Minap dogoltunk és jött egy srác rögtön La7 be pattant ,és persze jókat lövöldözött.Ezzel semmi baj nem is volt de elkezdett nagy szája lenni.
Nos beültem én is egy ilyetén orosz tákolmányba ,aminek az lett az eredménye hogy tíz perc után elkullogott. Szóval van választási lehetőség ,de én amondó vagyok ,hogy kár rá több szót vesztegetni.
Ez van ezt kell szeretni ,vagy ha nem tetszik hát nem kell vele foglalkozni. -
Lysandus #9140 Tudom, Popeye tényleg tuti! :-) -
#9139 nem Neked szántam... -
Lysandus #9138 Kérem tisztelettel, ha idegeskedek majd észreveszed! :-) Jelenleg mulattat az itteni többség hozzáállása! :-) Olyan mintha attól tartanátok, hogy ha rossz szót szóltok a progira, akkor Oleg előrugrana a sarokból, és elvinne benneteket Szibériába. :-))) Velem nem kötelező egyetérteni, de a tényekkel néha illene. :-)
Tényleg mókás ez a hozzáállás! Sok mindenben nem értek egyet a Spice: Ászok című könyvével, de van benne egy érdekes meglátátás: hogy a vadászpilótákban van valami lázadó hajlam. Asszem ő ezt valahogy úgy írja, hogy egy vadászpilótának aggresszívnak kell lennie. Ezt azzal érzékelteti, hogy esetükben teljesen az a normális reakció, ha fel akarják szedni a parancsnok lányát. Nem tudom, hogy ez mond-e valamit! :-) -
#9137 "Én csak fel akarlak rázni benneteket kicsinység, mer marhára idegesít az a hozzáállás, hogy egy rossz szót sem lehet szólni a progira""
Már miért ne lehetne. Szólj róla rosszat.DE azért nem kötelező egyetértenünk vele ugye.És ne idegeskedj.
Erről szól egy fórum.
Tisztelettel:Her -
Lysandus #9136 Azt nagyon szivesen veszem, ha nem b@szogatsz, hetero vagyok! :-)
Én csak fel akarlak rázni benneteket kicsinység, mer marhára idegesít az a hozzáállás, hogy egy rossz szót sem lehet szólni a progira. Nem az az első dolog egy online war bevetésen, hogy az ember megnézni mi ellen repül? Akkor meg csak feltünik neki, hogy a raták most már legalább háromezerig leemelkedik az emileket.
Azt mondod sokat repülsz warcloudson. Az sem tünt fel, hogy a spitik már alig veszítenek energiát? És hogy már ők B&Z-nek ránk, nem pedig mi rájuk? -
#9135 jol lenne ha mindenki végre rájönne h nem kell hozzászolni, akkor majd megunja.
rengeteg totyikot szemetel tele... -
#9134 Nekem Ranger mondta ,hogy pilóta volt ,de persze erre nem teszem le a nagy esküt. De Popey tuti . -
#9133 Az "uss es fuss" kivalo taktika /foleg ha valaki statra gyur/ Miota vilag a vilag...mar szazadokkal ezelott a tengereken is kivalonak bizonyult... -
#9132 Én nem azt mondtam ,hogy nem jó hanem hogy war on nem csinál olyat mint pl egy dogszerveren. -
#9131 És ugyanezt csinálták a hosszú győzelmi sorozattal rendelkező igazi pilóták is. Ritkán voltak közelharcok,ahogy olvasmányaimból vissza emlékszem. -
Lysandus #9130 Ismerem Pegazust. Repültem vele, meg dogszerveren ellene is. Én nem mondanám óvatosnak, hanem kiváló pilótának. Piratnak biztos hogy van valami köze a valódi repüléshez, mondjuk én úgy tudtam, hogy repgépszerelő vagy mérnök a belorusz seregben. -
Lacusch69 #9129 Ugyanezt csinálja PFS_BlueLion meg a kísérői a WarCloudson... -
#9128 Pussy Pirat :O) jó név..... -
#9127 Na és még valami. A statisztikákkal kapcsolatban.Akiknek hosszú a listálya tulélt küldiben és legalább annyi a lelőtt ellenség ,azok roppant ovatosan repülnek. Nézd meg 335th_GRPegasus statját. Nos ha repülsz vele ,megláthatod ,hogy nem megy le soha dogolni fent kőröz a magosba és ha netalán valaki elékerül hát azt lelövi. Nem nagyon vállal fölösleges kockázatot.Pl campet nem is szokott bombázni. -
Lysandus #9126 Köszi, de nem érdekel. Nekem ez csak egy hobbi.
Anno sárkányrepültem, de ma már azt sem. Túl sok időt elvesz, csak úgy éri meg csinálni, ha minden hétvégén kinn van az ember. No meg lehet hogy egy kicsit kényelmesebb is lettem! :-) Így esténként meló után kényelmesebb. Meg hát a szimben ott van önfeledt lövöldözés élménye is! :-))) És az sem utolsó, hogy a számítógépen megcsinál az ember olyanokat is, amit a valóságban sose kockáztatna meg! :-)
Egyébként meg nem akarom megismételni a #9104-est... -
#9125 Majd Lysandus megkérdezi.:)
Bár azt mondják kb 20 % a valóságalpja. De lehet hogy annyi sincs.
-
Lacusch69 #9124 Ök mit mondanának? -
#9123 De kérdezz meg olyanokat akik maguk is pilóták ,és il 2 -őznek is.
Popey, vagy Pussy Pirat. Pirat ha jól tudom su 25 ösön volt harcipilóta. -
Lacusch69 #9122 Lehetne kevésbé ironikusan? Nem emlékszem, hogy b@szogattalak volna, és nem is áll szándékomban. Persze...
Tudomásom szerint nem ír erre a fórumra, és a Pumák közül vele van némi ismerettségem, illetve Ő az, akinek hasonló statisztikájáról tudok. De ha Te jobban ismered egy ezirányú álláspontját, ki vele!
Én, így virtuálisan, szerény embernek ismertem meg, és nem tudom róla elképzelni, hogy jobb pilótának tartsa magát valós körülmények között, mint egy átlagpilóta a valós névadó század/osztályból. -
#9121 Megjegyzem részt vettem már több pilóta toborzón ,és kicsit képben is vagyok ,sőtt ismerek személyesen aktív és leendő pilótákat.
Elárulom ,hogy ez a szim köszönő viszonyban sincs a valósággal.
A legtöbben az igazi pilóták közül ,nem is igen tudják repülni.
Persze ha gyakorolnának az biztos más lenne. Ha érdekel a nátó pilótaképzés programja szivesen állok rendelkezésedre,akár küldhetek kiadványokat is. Azé nem olyan egyszerű az. -
Lysandus #9120 Boldogok a lelki szegények! -
#9119 Jah azt latom. A nagyerdemu fele tettem fel a "koltoi" kerdest
(nem nem fogok verses kotetet ezutan sem kiadni ) -
#9118 Nekem nincs problémám. -
Lysandus #9117 Ne legyünk már ennyire megalkuvók! Ne engedjünk a szimulátorból! :-) -
#9116 Egy igazi kiképzőszimhez képest játék. De a többi "hasonló" játékszoftverhez képest szimulátor :) -
Lysandus #9115 Azért én még bízom abban, hogy ez inkább szimulátor, mint játékszoftver! :-) -
Lysandus #9114 Azzal, hogy nem így viselkedik! :-))) Húzz túl egy "szűk" fordulót és várd a félorsót! :-))) Mármint hogy csak egy fél lesz! :-) -
#9113 Öö :) Igaz hogy SZIM-en gyakorolnak. De az szimulátor, és nem játékszoftver mint ez :) -
#9112 Nah! Szerintem pont igy viselkedik most is az IL2-ben a foka! Akkor hol itt a problem?!