IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
asw27 #9191 A szimulátor pilóta mint igazi pilóta témához.
Szerintem kb. 30 másodpercig maradna életben egy kiváló szimulátoros egy valódi 109-esben.
Egy szim.pilótának fogalma sincs mit jelent a valódi precesszió és kb ennyi idő alatt vágódna át a repgép.
Lásd Tobak könyveit. Tapasztal pilóták haltak meg a 109-essel felszállás közben pusztán ezért.
Másik pl. Balesetben lényegesen többen vesztették életüket, mint légiharcban, vagy egy szimpla harci bevetésben.
Vittem már föl repülni szimes pilótát, és gyorsan összetörtük volna magunkat, ha .....
Azt viszont le lehet szögezni, hogy aki sokat repül szimeken az egy kicsit könnyebben elsajátítja a repülést, de hangsúlyozom, hogy nem tud még repülni.
Egy átlagember 35-45 rep. óra alatt tanul meg úgy repülni, hogy életben maradhat, ha nem tegezi le a repülést.Mellesleg a legtöbb géptörést a ~150 órás pilóták okozzák, mert ők már azt hiszik, hogy tudnak reg.gépet vezetni. Talán az sem véletlen, hogy az oktatói képesítést legalább 250-300 óra után lehet megszerezni, és 21 éves kor is feltétel."talán már benőtt a fejelágya"
Bocs, hogy hosszúra sikeredtem.
ui:Nagyon kevés pilóta játszik Il-2-ővel és bármi más szimmel. sajnos.