IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bemásolom ide az index hasonló topikjába írt hozzászólásom:
Csak akkor, ha az első éles bevetést megelőzte 1000 gyakorló légiharc. :) A játékban simán belerongyol az ember a légvédelem közepébe, ez szöges ellentétben van azzal ahogy a mieink akkoriban cselekedtek. Persze ők is csináltak hülyeséget, aztán vagy túlélte az illető, vagy nem. :(
Az elméleti tudás semmivel sem pótolja a tapasztalatot, szóval ha az ember egyből Raptorral tanul meg repülni, nem járja végig a szamárlétrát, nem élné túl az első felszállását sem. Volt alkalmam Cessnát repülni, a fel és leszállás kivételével én vittem a madarat. Az elején be voltam tojva, aztán sikerült felengenem és nagyon élveztem azt a 15 percet. Gurulás, emelkedés, fordulózás, gázt adni/elvenni, pedált lépni, áhh. Életem nagy élménye. :) Mégsem mondhatom azt, hogy azóta tudok Cessnát vezetni, mert egy kis hiénázás még nem tett a levegő doktorává. :D
Állóképesség (G terhelés, ugye), légzési technikák, egy pillanatnyi kihagyás és komoly veszélyben az életed. Szóval a véleményem az, hogy _nem_ lenne jobb egy szimulátoros.
Valaki más véleménye esetleg? Érdekelne.
itteni kiegészítés: a legtöbb pilóta nem tudta megmondani, hogy lőtték le