IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nézd ! Nekem is megvan a véleményem a játékról,régebben még hangot is adtam neki. De mivel az én véleményem egy kalap sz...t sem ér így inkább meg próbálok igazodni a dologhoz. Semmi értelmét nem látom ,hogy azt keressem miért jobb ez vagy az a gép a játékban ,és miért lő le a spit .
Ha az érdekelne ,hogy lelőjek mindenkit aki elém kerül valószinű én is spitet ,meg lavocskint választanék. Mivel nem ez a helyzet így megpróbálok az adott lehetőségekből minnél többet kihozni. Minap dogoltunk és jött egy srác rögtön La7 be pattant ,és persze jókat lövöldözött.Ezzel semmi baj nem is volt de elkezdett nagy szája lenni.
Nos beültem én is egy ilyetén orosz tákolmányba ,aminek az lett az eredménye hogy tíz perc után elkullogott. Szóval van választási lehetőség ,de én amondó vagyok ,hogy kár rá több szót vesztegetni.
Ez van ezt kell szeretni ,vagy ha nem tetszik hát nem kell vele foglalkozni.