IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Eredeti F-16-ban is olyan van, aki autentikus 16 botot keres, annak ez egy opció. Bár ott egy kicsit mozog a bot, asszem 1-1 cm-t tér ki, nem csak áll mint a cövek, mert a teljesen fix-et a tesztpilóták nem szerették. A Winwing verziót nem tudom.
A force sensor azért jó, mert nincs késés a bot kitérítéssel, pl. jobbról balra átvinni kb instant, "Csak rágondolsz és a gép már csinálja is." ahogy a pilóták mondják. És nagyon szeretik is elmondások alapján. Meg ilyen mellékes dolgok, hogy pl a pici F-16 kabinban nem kell akkora hely neki, mintha hagyományos módon mozogna.
Én is próbáltam párszor ismerősnél, egy időben szemeztem is X65 el, és ha nem repkednék ww2 gépekkel, valszeg olyat vennék én is. De ww2 gépekhez nagyon idegen, oda nagyon kell a normálisan mozgó bot.