IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én nem az árról beszélek, az mindenkinek szubjektív, hogy ki mennyit akar kifizetni érte. Hanem arról, hogy pl. van egy G940-esem, lecseréltem a joyt, mert már nagyon lötyögött, a gázkart viszont nem akartam. Úgyhogy most a monitor mögött kempel a régi joy, mert ahhoz, hogy a gázkar működjön, ahhoz be kell durva lennie a joynak. Ha lesz kedvem/időm majd átszerelem a paneljét, de addig ez van. A pedálját szerencsére már kukázni tudtam régebben, amikor megjött az MFG, de eladni már nem tudtam volna, mert joy nélkül az is csak műanyag hulladék. De pl ha a joy elektronikája is elromlott volna nem csak a mechanika, akkor gázkart is kukázom kellene, pedig semmi baja. Nekem ez a bajom ezekkel a hotas csomagokkal, és erre mondom, hogy egyenként összeválogatva te tudod kiválasztani, hogy miből mi kell (tudás és árkategória szerint is) és azok egymástól függetlenül is működni fognak, és ez egy nagyon szimpatikus megoldás.