IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Én is hasonlókon gondolkodtam, hogy vajon megéri-e nektek ebbe ennyi melót beleölni.
    Engem pl. a multiplayer repülésnél csak a late ww2 érdekel, a DCS meg inkább a modern érára van fejlesztve, hiába van pár háborús gépük. Ha ww2 akkor ott van a BoX, azzal viszont elég nehéz felvenni a versenyt mert egy nagy cég, több pénzzel és erőforással. A BoX olyan amilyen, én is árkádnak tartom, sokat lehetne még rajta csiszolni, de legalább van élet a szervereken, jól néz ki és jó a vr support is. Azon már nem akarok vitatkozni hogy a repmodell milyen, melyik játék jobb, who cares...nem vagyok Messzer pilóta hogy eldöntsem. Alkalmazni kell a játék szabályait azt hajrá.
    Ízlések és pofonok, én a DCS Normandy maptól hányni tudnék, olyan mintha egy rajzfilm grafika lenne. Meg hiába vannak a gépek kidolgozva, klikkelhető, stb, ha egyszerűen unom az egészet. Néha pár ember repked egy szerveren azt ennyi. Ebben viszont a CloD sokkal jobb, nagyon realisztkus a táj kidolgozása, meg a gépek hangja, a fülke, a rezgő mutatók, stb. Szinte érezni az olajszagot. A BoX meg tök steril az egész sajnos, mintha egy modern géppel repülnél.
    Mégis, ha offline akarok repülni akkor MSFS, ha meg ww2 online akkos BoX, jelenleg ez az állás.
    Ezek miatt nem valószínű hogy az CloD széria érdekelni fog, de ki tudja...mondjuk amikor megjelent első napos vétel volt de azóta eltelt azért 10 év és sokminden megváltozott.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.09.14. 09:17:13