IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szia!
Igazából 3-an vagyunk akik most merülünk el CloD-ban (BoS-ra majd a TAW alkalmával tervezünk visszamenni). Én mondhatjuk kezdő vagyok, de a másik két reptárs már tapasztalt játékos. TeamSpeak-ot csak azért raktam fel, mert párszor összeakadtam ATAG_Marlow-al, chateltünk pár sort és ő hívott, ha van kedvem menjek fel. Téged csak véletlen láttalak meg :)
VR addig nem érint amíg 100k alatt nem lehet kapni hozzá megfelelő kártyát, az meg ki tudja mikor lesz. pfff... Sz*ros (amúgy nagyon fasza kis kártya) GTX970-et 2 éve 40-ért vettem. Most 50-ért egy nap alatt el lehetne adni!
TrueSky biztos hatalmasat fog dobni rajta! Bakker, felszálsz bárányfelhős időben a célpont felett meg zivatar van! Na az nagyon komoly lesz! De már így is nagyon élvezhető: azok a napfelkelték a csatorna felett, ahogy csillog a nap a tengeren! Mondom, nekem már ez is brutál szép :D
BMS-t is toltam egy ideig, indítás, felszállás navigáció már simán ment, de az egy időzabáló bestia! Rohadt sok idő kell hozzá, hogy profi legyél benne! DCS-t meg hiába szép. A Flaming Cliffs 3-at megvettem, de 2 éve nem nyúltam hozzá. Semmi huzalmam. Ez itt sokkal, de sokkal élvezetesebb! A két reptárssal általában 2db109, 1db110-et repülünk. Valamelyik nap felszállás után, 110-ből észreveszik, hogy a másik 109-nek mintha nem lenne bent teljesen a futóműve. Alámegyek és tényleg. Úgy kellett kézi pumpával behúznia. Na ilyen van BoS-ban? :D :D :D