IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szia. CloD-al szoktunk repkedni, bár én mostanában kevesebbet tudtam fent lenni. Ha jönnél, adok discord linket, azon szoktunk dumálni. Tegnap véletlen láttalak ATAG-ts-en is, azt csak akkor használjuk (mmint mi magyarok) ha valami össznépi nagyobb event van.
A fejlesztés folyamatosan halad, jönnek új fícsörök és majd új tartalmak is. Legközelebbi nagyobb kieg az új időjárási rendszer lesz TrueSky alapokra, ennek belsős tesztelése már megy, de még van vele munka.
Nekem van VR-om, és a TFS-nél is mindenki tisztában van vele, hogy fontos (bár meg kell valljam, én is inkább CloDozok és BMS-ezek mint BoS vagy DCS
). Csak vannak fontosabb dolgok, amiket előtte meg kell csinálni. Új időjárás, új anyagok, stb. De előbb utóbb lesz VR is, a programozók a TrueSky után arra állnak rá.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.03.18. 17:53:12