IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azt néztem én is, hogy GS-nek kéne kis gunnery training, ameddig túléltek azok a Hurkányok az orra előtt, az nem MKHL standard
De viccet félretéve, én is örültem neki, hogy csinált videót, és főleg, hogy ilyen véleménnyel van a CloD-ról. Volt pár előzetes video, amiben néhány javítást kértünk, de azok ilyesmik voltak, hogy angol helyett francia felségjel legyen a D520-ason (ami egyik snitten mégis bent maradt), meg német helyett olasz felségjel a Macci-n. Az, hogy miről csinál videót, és mit mond benne, abba nem volt beleszólásunk. Én például akartam volna kicsit más akciót, földi támadást, hajókat, nem ilyen nyers 2v2 dogfightot, de neki ez a profilja a többi vieóján is, szal ez így maradt.