IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó sok időm ráment. A lényeg hogy az internetes azonosító kód amit Leon mondott, nem rémlett hogy mi az. A chatbot csak a szokásos válaszokat adta, ügyintézővel nem tudtam beszélni, az otp honlapján annyi infó van hogy be kell menni egy bankfiókba beállítani. Mondom nem létezik hogy 2021 -ben bankfiókba kelljen szaladgálni, évek óta mindent online intézek. Beléptem a mobilbankba és az összes létező menüpontot átnéztem, és végül a bankkártya adatoknál volt egy jól eldugott menü amiben meg lehetett változtatni ezt a kódot. Megcsináltam, pár percre rá próbáltam fizetni és működött. De ettől még szarjon sünt az összes otp-s, aki szerint ez megfelelően ki volt kommunikálva. Ez az infó a konkrét lépésekkel/menüpontokkal sehol sincs leírva.