IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bunny
    Én ezzel még soha nem találkoztam, pedig voltam USA-ban is ahova direkt kértem külön egy VISA kártyát, mert ott állítólag tényleg VISA fanatikusok, de semmi szükség nem volt rá. Ahol van kártyaelfogadás ott a MC megy. Inkább az lehet gond, ha mondjuk revolut-od van, mert azt feltöltős kártyának látják és nem szeretik sokszor (pl. Microsoft oldal). Egyébként a másik hasonló ingyenes kártya, a Transferwise működik érdekes módon, pedig ugyanúgy rátöltős ...

Netes biztonsági kód kell, anélkül nem megy.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de hogy hol kell beállítani erre szerintem nem egy repszimes fórum a legjobb felület. Én megpróbálnám ... a BANK-ot felhívni! WOW! Számomra teljesen rejtélyes, miért lettek az internetes anonim fórumok és FB csoportok a mindentudás tárháza, amikor vannak megbízható és valóban hozzáértő lehetőségek is. Bank ránéz a számládra és megmondja mi a gond.