IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Hát az úgy tudom, úgy hallottam és a pista azt hallotta és úgy mesélte dolgok nem sokat segítenek egy gép manőverezőképességének/nehézkességének értékélésében. Rádasul Hartman példájából is tudjuk (Murphy törvényei óta) hogy nem minden azonos tervek alapján készült repülő szerkezet működik ugyanolyan eredményességgel. Szóval ezt az így jobbak voltak úgy jobbak voltak ezt hallottam olvastam tudtam vitát hanyagoljuk... Az igazság úgyis valahol az Angol és a német szerzők állításai között van.. Az amcsiékkal meg köszönőviszonyban sem általában...

Egyébként mindenki sír, hogy a Fóka milyen szar. Akkoriban a fóka legnagyobb erénye az instabilitása volt és mivel nem volt még fedélzeti komputer (kivéve az autogerate) sem flybywire pont az instabilitása adta a legnagyobb előnyét. A minden tengelyen fordulékonyságot.. de pont emiatt az instabilitás és a Hatalmas motorerő miatt viselkedik úgy a játékban ahogy... JA hogy nem tudjátok elég finoman kormányozni?? tegyétek a joy-t a földre ragasszatok rá egy botot és próbáljátok úgy:) Nem véletlenül volt a botkormány olyan hosszú:)