91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    mazopista
  • Bucser
    Az vagy még mindig

Mazohista->Mazochista

Bár itt ne menjünk át a Grétsy féle "Álljunk meg egy Szóra" című műsornál:D
  • Seaweed
    jah meg idezojelben is van..meg meg dolt is....mar nem tudom tenyleg hogy kellett volna jelolnom hogy idezek egy fiktiv siras-rivast....de mind1is...
  • Seaweed
    Keves felkialto jelet raktam mi?...[nem tudom mitol lessz akkor felkialtas es nem elvezes]
  • kiskorúbézoltán #8987

Olvasd el újra mit írál a #8981-ben , mondjuk egy kaján vigyorral az arcodon ...
  • Seaweed
    höhö..meg cöcöc...de nekem mi kozom a siros-rivos bagazshoz?!
  • kiskorúbézoltán #8985
    mazohiták->mazohisták ... én meg írástudatlan ...
  • kiskorúbézoltán #8984
    Na mit mondtam ?!
  • kiskorúbézoltán #8983
    Dehát igazuk van nem ? Mazohiták , erre mennek el ...
  • Bucser
    kérsz zsepit??:)
  • Seaweed
    Ahh csak a szokasos dolgok :D "jajj, jujj most miert? de jo lenne!....jajaj de szar nekuk szar ...jajj szar a messzer...az orosz gepek meg olyan jok..jajaj hogy-hogy...csak na!"
  • kiskorúbézoltán #8980
    Odaát is ez megy ... Kijött valami új patch vagy mi történt ?
  • Lacusch69
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012735

Sanyót eléred itt.
  • Seaweed
    Tudtam en hogy csak a csipke tanga kepes csak ilyen lagyulasra birni egy ferfiembert!

Te egybebizonygattad..es jogos a leborulas...

Nem nem...most nem en vagyok a soros
  • Bucser
    dede.. az asszony jó hatással van rám:D

Super Bowl egybe volt vagy külön?:D Külön. de te külön írtad:) és jól én meg meghajolok előtted:D

De azé csak kabbe
  • repvez
    Egy kicsit off
    Tudja valki merre van most a pumások foruma,mert az oldalukon serverhibát ir ki.
  • Seaweed
    Hat kb, roviden ez itt is elhangoztt. Csak nemilyen reszletesen. De egyebkent egyetertek Sanyo-val...o regi motoros, tudja mirol beszel...anno meg repultem ellene ("Eredmenyt nem mondok"..alltalaban MM-el jol levadasztak )
  • Lacusch69
    Kicsit beleszólnék: Tobak Tibi bácsinak elhiszem amit mond(ott), mert repült Messzerrel is meg a háború után orosz gépekkel is (legalábbis ez utóbbit feltételezem... :))
    Szóval Ő azt írta, hogy keményen meghúzott fordulókban a Messzer nem pörgött ki ellentétes oldalra, mint a Jakok és a Héja... Namármost mi is van a játékban? "Ziehen, noch ziechen" mondta R.Rothenfelder, az oktatója... No, akkor ziehen, és már pörög is a Mesza a másik oldalra...

Egyébként pont ma tárgyaltuk ezt egy másik fórumon, és én elfogadom VO101.Sanyo véleményét:

"Szücsi vitorlázik, úgy általában igazat adok neki, sok olyan nyavajája van a játéknak, amelyek részben vagy egészben köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Oleg egy fórumon azt mondta, olyan repmodellt is tudna csinálni hogy maga alá tenne a nép, de ahhoz mindenkinek kellene egy szuperszámítógép otthonra. Könnyen bele lehet gondolni, az igazi gépek szimulátorai sem egyetlen pc-n futnak és több ember kell a működtetésükhez. Az Il-2 sorozat egy a kategóriájában kiemelkedő program, de arra is kell gondolni, hogy ki játszana az oroszoktól, ha rommá lőnénk az egész VVS-t? :) Gondoljon mindenki a keleti fronton elért hihetetlenül nagy számú lelövésre. Már akkor sírás van a fórumokon, ha a planesetbe bekerül a Fóka. Az orosz erre azt mondja, az übergép, ő addig nem repül amig nem kapnak La-5FN-t meg a többit (mert az nem űbergép). Olegnek nem volt könnyű dolga abban, hogy kiegyensúlyozott játékot készítsen. Oroszként persze hogy hazahúz a szíve, ezért nem is hibáztatom. Emlékeim szerint ő volt az egyik legelső fejlesztő, aki a community legtöbb nyavajáját, sírását, kívánságát figyelembe vette a patchek elkészítésénél, új gépek hozzáadásánál. Azt is tudni kell, hogy a patchek ingyen vannak, a programját meg lopja a fél világ.

A játékról pedig az a véleményem, amíg élvezet az időtöltés, nem fognak zavarni a hibái. A spit vs messzerhez visszatérve, az angliai csata idején nem csak Adolf Galland lőtt spitet az Emillel, hanem nagyon sok más német pilóta is. A játékban ha manőverező légiharcba keveredsz egy Emil nyergében, halott vagy. Ha géppárban vagy, esetleg lesz időd kihúzni a vezért a szarból, vagy fordítva.

Az Il-2 egy nagyon jó repülésszimulátor, amely nyomokban felhőszagot tartalmaz. ;) Egy kicsit hosszúra sikeredett, bocs."

• Valka
    hát, émmá nem akarok tovább vitázni ezen, mindenki gondoljon amit akar, semmi kedvem itt veszekedni. ennyi...
  • Valka
  • Seaweed
  • neuro
    Mi is a baj ezzel a két típussal?
  • Valka
  • Seaweed
  • Seaweed
    Egyebkent is mostanaban olyan mimoza lelkuletu lettel...mi van tancsaknem szerelmes vagy vazze?!
  • Valka
    igen, repültem velük! : )
  • Seaweed
    Te meg csak ne kerjel elnezest ertem..ilyen vagyok..ilyen voltam...nem hiszem hogy 29 evesen mar valtozni fogok!

OFF:
    Egyebkent meg hogy is van a "super bowl" ha mar ott tartunk?!...kulon vagy egybeirva?!
    ON:
  • Valka
  • Seaweed
    (Valakit kiutott a hsz-em, sorry..sg forum motor puva :D)
  • Seaweed
    "...két dolgot hoznék fel most 1: FW 190 2: La7"

Tehat ezzel a ket tipussal repultel az eletben is?! Vagy mire alapozod? Par iromanyra?! Amit mindenki ugy ertelmez ahogy azt akarja?! Vagy aranyokra?! De mihez kepet aranyositva?! Vagy mi az 1 vagy mi a nulla?!
  • Valka
    az nem én voltam, már megbocsáss! és a repmodellek hitelességére csak két dolgot hoznék fel most 1: FW 190 2: La7
  • Seaweed
    Mit bagatelizalok el?!

Szerintem ezt realista hozzaallasnak hivjak ami szemben all az alomvilagban elessel, es a bilibelogo kezzel.
  • Bucser
    Tudod a valódi pilóták teljesítményének is csak egyik részét adta a repülő. A többi a tapasztalat.

Ha már repültél mondjuk 4-5 évet full realistic settings mellett elolvasod az orosz forrásokat is, akkor rá fogsz jönni, hogy sok dolog eltúlzott mindkét oldalon sok dolog meg rendben van. A multkor asszem pont te voltál aki még csak most kapcsolta be a realistic gunnery-t... kérdem én ha nem vagy Hard core szimes és nem vagy pilóta akkor honnan tudhatod milyen egyáltalán repülni?? Hallomásból?? vagy mert a Kurt Rieder Broáfmon szerző könyvei azt mondták, hogy német technika über álles??

Tengely oldalon repültem mindig is. G2 a kedvencem és jó kezekben legyözhetetlen (saját évadjában).. kivéve ha párban jön -1-2 fókja.

De soha nem a repülőgép határozza meg az eredményt hanem az aki repüli.

Seaweed stílusáért meg én kérek elnézést
  • Valka
    kicsit (eléggé) elbagatelizálod a dolgot
  • Seaweed
    Nem flame! Megtortent esetet abrazol a festmeny!
    (Bill "Tiger" Lyons 1945 februar 9-en elert legigyozelmet abrazolja, ez az eset utan meg egy ME-262-est is megrongalt a pilota Mustangjaval!)

es mikor atadtak 2006 oktobereben Philadelphia-ban Bill Lyons-nak a festmenyt:
  • Seaweed
    Nah de mi lenne "jobb ha"?! Jobban izlene ha a Messzer ugy emelkedne mint egy TOPOL-M raketa?! Vagy ugy gyorsulna mint egy puskagolyo?!..es nem lehetne levadaszni meg Tie-Fighterrel sem?!
  • Seaweed
    Dehat ki iteli ezt meg?! En nem tennem...semmilyen adatok birtokaban sem! Nemrepultem egyik igazi geppel sem..es meg ez se jelent semmit! Minden gep mas..mai is..egyik gyengebb masik erosebb...a gyarbol kikerulo epek nem egymas klonjai..egyikne kerosebb a motorja masike gyengebb....de akkor is...ki vagyok en hogy ezt megiteljem hogy ez a repmodell most hude szar?!

Neke mindig Chuck Yager jut az eszembe ilyen helyzetekben...meg a tesztjei..pl Mig-15 vs F-86 Sabre vonalon...
  • Valka
    és nem sírok, csak jeleztem véleményem, hogy jobb lenne ha...
  • Valka
    itt nem a pilóták tudásáról, hanem a valósághűségről van szó a repmodellek tekintetében
  • Valka
    ami azt illeti vannak tények, amiket hitelesen dokumentáltak még anno. és még senkit sem hallottam agitálni azért, hogy milyen kiegyenlítettek az orosz és a német gépek repülési tulajdonságai ebben a játékban. persze nem akarom elmérgesíteni a helyzetet, mert nekem is messze ez a kedvencem