IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Razor18
    Köszi, rájöttem mi volt a gond, hosszas googlizás után egyetlen félmondatot nagy nehezen elcsíptem a hivatalos honlap fórumon... :

Ebben a sim-ben (eltérően minden más normális sim-től) attól, hogy "axis" hozzárendelést ír a sorban, attól még rohadtul elfogad keypress inputot is, nem csak analóg tengelyt. Én meg a POV switch fel-le inputot - ahogy az évek megtanítottak - az "Axis" sor alatt következő Trim up és Trim down diszkrét értékekhez próbáltam egyenként hozzárendelni. Ez nagy hiba, mert itt mégis az "axis" sorba KELL belekattintani, és fel-le kell mozdítani a POV switchet, amitől regisztrálja, hogy POV 180 °/ POV 0° lesz a két irány. Szó szerint évtizedek óta szimezek, de ilyet még nem láttam...

Ja, még egy kérdés: sokkal többet ki lehet hozni a gépekből advanced engine managementtel, pitch-mixture-oil-water, vagy tulajdonképp csak a hardcore immersion a cél vele, user oldalról? Mondjuk arra nem jöttem rá, hogy a Yak-1 néha miért veszi vissza a gázt 100%-ról 75-80-ra... Lehet a túlmelegedés miatt visszavesz a teljesítményből, csak bénán kezeli a radiátorokat, és nem előre gondolkodik az AI?
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.12.25. 19:05:51