IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Razor18 #90799 Tisztelt Urak,
Boldog Karit először is mindenkinek !
Főleg a VR miatt, tegnap rábólintottam a BoS-ra, 12 USD-ért már a hülyének is megéri szerintem, csak ezért vágtam bele
. Felinstalláltam, update-elve még nincs, majd a "hétvégén", ha él majd az update szerver. (Lehet az update majd alapból megoldja a gondomat?)
Még csak egyet repültem a Yak-1-el, "csak az íze végett", de TM HW joysticken hiába rendelem hozzá a trimm-et a joystick 4-way POV billenőkapcsolójához, a játékban meg se mozdul az in-game trimm kerék. Ha viszont a Ctrl Up-Down-t használom ugyanekkor, akkor megy gond nélkül. Ugyanez érvényes pl. a prop pitch funkcióra, ha a gázkar valamelyik 4-way kapcsolójához rendelem. Én csinálok valamit rosszul? A sima nyomó gombok (pinky, paddle, NWS, ill a gázkaron lévők is) "toggle" funkcióra működnek, a két- és háromállású throttle kapcsolókat még nem próbáltam.
Köszi a válaszokat, ráér majd a bejgli után.
Üdv