IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na éppen ez az.Azt készséggel elismerem,hogy a német repülők tevhnikai szinvonala magasabb volt ,ahogyan azt a rokonod is konstatálta. De az élet azért nagyban más volt mint itt a játék. Ha megnézel eredeti filmfelvételeket,és elemzed mijenek is voltak a légiharcok ,hát el lehet gondolkozni. Nagyon kevés volt a manőverező légiharc,a megtámadott repülők (lett légyen az bármely oldal gépe) szinte egyenesen repültek. A lelőtt pilóták nagyon nagy hányada nem is látta ki lőtte le. Persze voltak kivételes pilóták ,de nem ez volt a jellemző. Ha úgy harcolnánk ahogy azt akkoriban tették ,hát nem nagyon repülne senki sem.
Vagy pl ha két gép elmegy egymás mellet 400 al és az egyik visszafordúl a másik meg megy tovább egyenesen ,szerinted valaha utól tudná érni?
De mégegyszer mondom,ez nem a valoságot modellezi le teljes mértékben ,nem utolsó sorban a pilóták között sincs különbség mint az életben volt. A magyar pilóták visszaemlékezéseikben is elmondják,hogy az orosz gépek jobban fordultak,nem is nagyon álltak le velük fordulózni.
Meg hát az is ritka volt ,hogy egy az egyben küzdöttek. Tehát most vegyük gorcső alá a Fókát. Sajnos nem tudjuk pontosan milyen is volt valójában,de abban egyetérthetük ,hogy valóban egy remek gép lehetett.
És nézzük itt a játékban mit is teljesít.A felszállásnál nem egy fürge madár ,de ha beindul akkor elég dinamikus tud lenni. Emelkedni kevésbé tud mint a messza ,viszont 400 körül tartva a sebességet istenien fordul.Orsózni nagyon jó lehet vele.Nekem az jött le vele kapcsolatban,hogy nem szabad a sebességét elkopni hagyni. Zuhanásban utólérhetetlen,talán csak pár ami gép áll vele pariban.A tűzereje meg egyenesen fantasztikus. Visszintesen is jó a sebessége ,kevés gép éri utól.Ha csapatban repülik akkor félelmetes egy fegyver.Igazi BZ gép.
Dogolni nem jó ,de kérdem én tudsz példát az életből amikor fókával leálltak dogolni ? Mert én még nem nagyon találkoztam ilyetén visszaemlékezésekkel.Nos nem akarok okoskodni ,lehet nem jól látom ,de szerintem meg kell tanúlni kezelni és akkor minden ok.Nézd La7-tel meg La 5FN -nel,no meg G2-vel bárki tud repülni,de fókával nem. Ha megtanul vele az ember akkor elmondhatja ,hogy kitört az átlag közül.és egy magasabb szintre lépet:))Na akár felfoghatjuk kihívásnak is a dolgot.