IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Én elfogadom a véleményeteket,de vannak fenntartásaim a jelenlegi VR dologgal kapcsolatban. Igazság szerint nagyon sok a kérdőjel a számomra. Volt rajtam is igaz nem a legújabb vr technológia,de az nem győzött meg.Aztán itt van ez a Clod. Ez alapvetően egy légi harc szimulátor. Igazságos a dolog sose lesz hiszen ezek a cuccok retek drágák ,ergo nemmindenki engedheti meg magának ,még ha a játék támogatja is .Akkor lenne ez frankó ha egy hardverrel lehetne játszani mindenkinek,beleértve a perifériákat is. És mivel ez a légi harcról szól nem az öröm repkedésről szerintem ,így bizony amíg a VR nem egyenlíti ki azt a hátrányt amiket te felsoroltál,addig pl ez nekem nem is kérdés. Célzsáknak lenni speciel nekem sosem volt kedvem :) Mindamellett a TR el sem annyira "árkád" ez mint itt a kollega elmondta. De persze mint mondotta mindenki azt csinál amit akar,ha ínyenckedni van kedve akkor azt.:)