IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem azt mondom hogy sokkal rosszabb a vr, de kompromisszumot kell kötni. Vannak olyan részletek amiket monitoron sokkal előbb észreveszel még a Reverbhez képest is. Pl. nem tudom megkülönböztetni a nyomjelzők színét, a monitoron viszont jól látszik messziről hogy pl. egy Mig 3 lő vörös nyomjelzővel. Nagyon közel kell repülni még zoomal is hogy azonosíts egy géptípust, de ha megnézed a yt videókban aki monitoron nyomja sokkal előbb meg tudja ezt tenni. Apróságok de számítanak.
Azt mondanám hogy minél távolabb történik valami annál jobban látható a monitor előnye, közelben pedig a trackir előnye.
De ezzel együtt is megéri nekem.
A motion reprojectiont próbáltam de nem tetszik a szellemkép, inkább legyen meg a stabil fps. Nekem szerencsére nem bántja a szemem, valahogy élesebbnek látom a képet így. Sajnos az új renderelés nem tett jót a vr-nek, napokig próbálgattam a grafikát mire ezt is be tudtam lőne. Valszeg a 1080ti már túl régi architektúra ehhez, majd az új nvidia 3xxx remélem jó lesz.