IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bunny #90665 "trackir-hez és a monitor felbontásához viszonyítva nagy hátrányba kerülsz"
Naaa, próbáltál már HP reverb-et? Persze ha 4K-s monitorod van akkor valóban gyengébb a látvány, de amikor (off) DCS-ben éjszaka CASEIII landolás küldetés elején látom az anyahajó fényeit (asszem 50 mérföld!!!!) akkor én azt nem mondanám olyan rossz felbontásnak. Egy reverb 90%-ra hozza a fullHD monitor felbontást, 100% csak azért nem, mert ha nagyon nézed homogén felületen látszik a pixel.
Egyetértünk, hogy a realizmushoz iszonyú sokat ad. Én is elfogadom, van akit ez nem hat meg egy repülőszimulátorban, és sokkal inkább azt szereti ha a 4K monitoron minden ultra-high-ra húzva trackir-rel repül. Valóban szebb a kép, egy reverb 9M pixel, azt ultrán semmi nem hajtja ki jelenleg. Vissza kell venni, igen ha kell az fps, ez tény.
Én a repülés élményéért szimulátorozom, ahogy írod valósághűbb, realisztikusabb. Emlékszem, amikor először próbáltam haver rift-jében a DCS-t, csináltam egy orsót és megmozdult a gyomrom. Ezt semmi monitor, trackir nem fogja a büdös életbe előhozni senkiből. Nálam a monitor csak addig van használva, amíg bekonfigurálom a VR-t :) És ezért nyihog minden VR-es ha nincs támogatás a szimulátorban. Én tuti nem baxakodok monitor előtt repszimben, gagyi érzés számomra.
De nem akarok én senkit meggyőzni semmiről, libsi vagyok mindenki úgy repül ahogy neki tetszik, felőlem játszhat mobilon is ha neki az okoz örömet. Haverom most adott el mindent (riftS, warthog, pedál stb), és acecombat-ozik, 5 perc után már untam nézni dehát lelke rajta.