IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Ha vr-ban repülsz sokkal nehezebb dolgod lesz, és így a statisztikád is rosszabb lesz. Kb bárki lelőhet kis ügyességgel, szóval a trackir-hez és a monitor felbontásához viszonyítva nagy hátrányba kerülsz, ez nem kérdéses. Hogy miért játszik valaki mégis búvárszemüvegben?
    Szerény véleményem szerint aki tényleg szereti a szimulátorokat az a valósághűségre, realizmusra törekszik. Én legalábbis a szart is megenném ha ettől a játék reálisabb lenne, de szerencsére erre nincs szükség, van helyette vr, ami elérhető, és ár/érték arányban a lehető legrealisztikusabbá teszi a játékot. Ehhez viszonyítva nekem a trackir+monitor kombó az kb. olyan bohóckodás mint amilyen szimulátor a war thunder.
    Számomra a vr óta nem az a kérdés hogy ki a jó pilóta (mondjuk eddig sem ez volt a lényeg), hanem hogy ha valaki szimezik miért részesíti előnyben az árkád játékot a monitorral, amikor sokkal realisztikusabb módon is repülhetne.
    Én nem tudom elképzelni hogy feláldozzam a realizmust a könnyebb kezelésért és a jobb statisztikáért.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.08.04. 23:53:10