IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bunny #90641 Én ezzel nem értek egyet, a VR-osok a szimulátorosok gurméi inkább. Aki már repült egy jó VR-ban, tudja hogy az élmény a monitorhoz képest iszonyú nagyot ugrik. Akár csak repkedsz, akár harc. Szóval ez olyan, mint amikor azt mondod, hogy jó ám a mekis hambi mert nem leszel éhes (amúgy de), hülye sznob barom gurmék. Aztán egyszer véletlen megkóstolsz egy rendeset, és nem hiszed el, hogy tudtad eddig azt a gagyit enni.
És én ezzel nem nézem le a monitort, nekem is van head tracking (a fiókban mióta megvan a vr) de azért most a HP reverb ami hozza képminőségben 90%-ra a FullHD monitort és adja hozzá a teljes 3D-t és a 360 fokos szabadságot ... nem javaslom kipróbálni, mert soha többet nem akarsz máshogy repülni. És pont ezért nyafogunk ha nincs VR lásd FlightSim - amibe egyébként most jött a hír, hogy még idén belerakják mert a must have feature listán az első helyen a VR támogatás hiánya volt. Igaz első körben csak reberb G2-re, de jön és ez is mutatja hogy nem vagán szünyögés ez hanem a szimulátoros világban egy nagyon komoly "réteg" jogos igénye.