IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Rendben, én elfogadom a véleményedet hogy te így látod, de szerintem bőven vannak hibái is a játéknak. Hozzáteszem ennek ellenére szeretek vele játszani, napi szinten kb. két éve repülök, és még mindig le tud kötni. De ugyan olyan árkád játéknak tartom mint amilyenné vált az Il2 is , a 2010-es évekre. A megjelenésekor persze más volt a helyzet, de azóta eltelt pár év.
    A legnagyobb gond azzal van (és ezt már akkor sejtettem amikor a 777 átvette a játék fejlesztését), hogy a RoF motorját kalapálták a játék alá, annak minden korlátjával és hátrányával.
    Viszont én nem a sérülésmodellről és a rendszerek kezeléséről beszéltem, az egy dolog, a legfontosabb egy szimulátorban a repmodell. Na ez az amiben jócskán lenne mit fejleszteni.
    Próbáld ki a DCS I-16-ost, és az IL2 I-16-ost, látni fogod a különbségeket a repmodellben. De mondhatnám a K4-es Messzert is, amit ha felszálláskor nem a jó pillanatban lépsz be, egyből az oldalára fordítja a gépet. Ezt ugyan így mesélte Tobak Tibi bá is. Az Il2-ben ennek nyoma sincs. De ezt pont neked mondjam? Szerintem te sokkal többet tudsz a Messzerekről mint itt bárki.
    Vagy a Mustang...tudtad hogy a DCS-ben azt anno egy olyan Mustang pilóta számára készítették aki ma is aktívan repül a géppel? Ő letesztelte, elmondta hogy min kellene változtatni, kijavítgatták, és amikor azt mondta hogy ez igen, ilyen a valódi Póni, hozzá ne nyúljatok, utána adták ki a közönség számára is. És évek óta nem is változtattak a repmodelljén. Namost hasonlítsd össze az Il2 Mustanggal, tök máshogy repül a két gép, és valahogy megint csak az Il2-ben sokkal egyszerűbb az egész.
    Az Il2-ben meg nyomsz egy full gázt, hasrahúzod, és bármelyik géppel felszállsz, akár egy tökig rakott Ju 88-cal is, még precesszió is alig van. A DCS-ben baromi nehéz már irányban tartani is a gépet, nemhogy fullgázon felszállni. És ezt nem azért írom mert a DCS jó, egy francokat, egy nagy fos az is, de azért egy szinttel minimum az IL2 fölött van repmodellben.
    De mondom, én ezzel együtt tudok élni és élvezem a játékot, de nagyon várom már hogy kijöjjön a CloD és hozzá a vr, talán az felrázza egy kicsit az állóvizet.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.05.11. 22:47:08