IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #90503 Hát, nem fogunk egyetérteni, jelenleg vitathatatlanul a legjobb fizikai és szerintem a legfejlettebb sérülésmodellje van (olyat azért ritkán látni, hogy a fizika és a pontosan paraméterezett sárkány együtt működik, és a robbanó gránát találattól bebilleg a gép stb).
Az árkádot végképp nem tudom mire érted. Egészen aprólékosan van modellezve a fedélezeti rendszerek kezelése, pl. methanolos messzereknél vigyázni kell arra, hogy fullra előretold a gázkart különben nem jön a kopogáscsökkentő csodanafta - ez ténylegesen így is működött - bűr (van egy két idegesítő dolog, pl. a névleges idő határértékek után kipurcanó motor, az elég "gamey".
A gépek repülésével sem látom a problémát, a fő paramétereket pontosan hozzák, a többi meg ízlés kérdése. Vannak általános egyszerűsítések (pl. bombacélzó automatika, ami azt tudja amit az eredeti, csak a kezelőfelülete felhasználó barátabb), de az a kezelőfelület, a háttérben jól működik.
A Tank Crew szintén aprólékosan modellezet, nekem a fő gondom az vele hogy az alapvetően repszimre szabott motor egy kicsit pixelesnek hat a földi egységek között, viszont cserébe tudtommal a repülés és a tankos rész együtt is működni fog. Ezzel szemben a Kharkov óta messze a legszebben modellezett tank belső és kezelőszemélyzet van benne.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2020.05.11. 21:53:45