IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #9049 voltaképpen a FW 190 az én bajom. az, hogy az összes messzer szart se ér a G2-től felfelé, már nem nagyon izgat, de az, hogy a 2.vgh egyik legjobb-ha nema legjobb-vadászgépét ilyen szar helyzetbe állítani azt már nem tudom elviselni annak fényében ahogy az orosz gépek be vannak állítva. elhiszem én, hogy van aki marha jól repüli így is az fw-t, de attól még méltatlannak találom ezt a bánásmódot. mindenki, még a nyugati országok szakértői is többnyire ezt a gépet tartják a legtöbbre, még a saját gépeik előtt is. mindenhol arról olvasni, hogy milyen egyszerűen vezethető, gyors és rendkívül jól manőverezhető gép volt. ehhez képest a játékban úgy viselkedik, mint egy köcsög primadonna, elég egy apró rossz mozdulat és irányíthatatlanná válik, az meg, hogy mennyire manőverezhető, szerintem nem kell ecsetelnem. első kézből származó infóim vannak a gépről, nem csak a dokumentumok adatai alapján ítélek és az a meggyőződésem, hogy méltánytalan Oleg bá hozzáállása a kérdéshez, különösen, ha figyelembe vesszük néhány unalomig emlegetett orosz gép tulajdonságait. az a helyzet, hogy érzelmileg kötődöm ehhez a géphez de gyűlölök vele repülni, mert SZARUL VAN MEGCSINÁLVA. nem is bánnám én a többi "szupergépet", csak ez az egy nyavajás fw lenne olyan amilyennek lennie kéne. és kurvára nem érdekel, hogy az orosz játékosok nem tudnának vele mit kezdeni, asszem' még így sem lehetne okuk a sírásra. elvileg ez egy szimulátor, hát legyen is az. a G2 ellen meg ott van a mig 3u és a 185 m71 ugyan az az évjárat. egy percig se hidd el, hogy Oleg bá bármelyik időszakra megengedi, hogy történelmileg csak egy kicsit is hiteles erőviszonyok alakuljanak ki az oroszok rovására. sajnálom, ha durván fogalmaztam, tudom, hogy ez csak egy játék, de meg kell, hogy értsétek; valahol határt kell húzni a kompromisszumoknak is, különösen, ha egy olyan dologról van szó, amelyik (asszem mindannyiunk számára) ennyire fontos. és ha már tenni nem lehet ellene, legalább ne csináljunk úgy, mintha minden ok lenne. ez a bánásmód a fw-al nem méltányos!