IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #90485 Olvastam én is. Orosz pilótáktól. Jobban kedvelték az USA tól kapott gépeket, egyszerűen kB mintha egy trabiból átűlsz egy mercibe. Műszerezettség, rádió, szerkezet. De ezek persze fontos dolgok viszont nem egyértelműen meghatározók a légigyőzelmek elérésében. Ha jól rémlik a lelőtt pilóták nagy százalékának (úgy kB 90)fingja nem volt ki és honnan lőtte le. Azok a pilóták voltak igazán sok légigyőzelmek (kivéve pl Marseille-t) akik nem konkrét feladatot végeztek csapatban, akiknek meg volt kötve a kezük, hanem azt tehették amit akartak egyénileg vagy géppárban. Ez minden oldalra igaz volt. Akik belekeveredtek egy tömeges dogfightba, bár az akkori gépek azért már erre alkalmatlanok is voltak na azoknak 50% esélye volt a túlélésre, ami lássuk be elég vacak. Több tucat gép forgolódik, aztán valaki seggbe lő, lehetsz te a világ legjobbja is. Különben nekem a Dunkirkben nagyon tetszettek a légiharc jelenetek. Valahogy ezt reálisnak tartom. Messze áll ez attól amit a játékok interpetálnak. Na meg némely orosz fílm alkotás. Ja. Orosz pilóták. Gondoljunk bele. A Sztálini Szovjetunióban max suttogva fogalmazhattak meg negatív véleményt. Max 1-2 kivételezett tehette meg hogy azzal repül amivel akár. Meg kell nézni a számadatokat. Mekkora vesztesége volt a vörös légierőnél számszerűen. És mekkora számú német gép állt velük szemben. Plusz a német veszteséget is érdemes megnézni. Gyanítom elborzasztó az a statisztika. És nem azért mert az orosz srácok szarabb pilóták, emberek lettek volna. Nyilván rengeteg összetevője van a dolognak.