IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #90480 Én nem a gépek reptulajdonságára mondtam, hogy rosszak voltak. Nyilván volt rosszabb és jobb típus, és biza igen a pilótán múlt sok minden no meg hogy milyen feladatra vetették be a gépeket. Jó példa erre a nagy kedvencem Ilmari "Illu" Juutilainen. Azt nem lehet ráfogni hogy rettenet technikai előnnyel vitézkedett. Én pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy az orosz vasak rossz minőségű voltak, persze akadt amelyik éppen sikerült tűrhetően. A VH anyagháború lett, tulképpen mindegy volt ki milyen géppel repül, jelzem a kor technológiáját minden fél kB kimaxolta, ha igazán korrektek akarunk lenni akkor nem voltak nagy különbségek a gépek között. Na jó az olasz rettenetek más tészta:) A darabszám és az ember anyag döntött el mindent. Lásd az USA kötelékek Magyarországi bevetései. 500-1000 gépre felment 10-50 magyar vadász. Ráadásul az oroszok ugye más szisztéma szerint használták a repülőket, ők nagy magasság ól ritkán bombázzák, lent sertepertélt mindenki, plusz számbeli fölény megvolt derekasan. Száz szónak is egy a vége. Én gyártásminőségre értettem a mondandómat.