IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát.... olaszoktól repcsit? nagy bátorság... :D
Nekem most egy S80-as Volvom van, de előtte egy 166-os Alfám volt, 2.4-es JTD.
Nagyon-nagyon szerettem az autót! 5 henger / 6 sebesség. Egy nagyon jó szaki (még Ferjánczéknak is dolgozott) kicsit megcsippelte, így bő 400Nm nyomaték leledzett a gépben. 4.5 - 5.5l/100. Tényleg nagyon jó gép volt és ez a 2.4-es egy qrva jó konstrukció. Mondták, hogy miért, de nekem lövésem sincs hozzá :D
Viszont - olasz autó lévén mindig volt valami. Nem komoly, az sose'" volt, de ez lötyög - az zötög - amaz leesik - stb.. gomb meglazul, tekertyű leeseik. Bőr belső, fa berakásos kormány - fasza, de ahol "műbőr" vagy mi a tök volt, az egy idő után nekiállt ragadni :D :D
Szóval olasz autó... ezért mondom, hogy bátorság olasz röpcsit venni - persze csak mondom, akkor mások lehettek az autóik :D