IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    És nem kell minden egyes lövedésket külön számolni elég egy sorozatra egyszer számolni, a hitboxok se kellenek olyan nagyon sok egy ww2es gépben nem volt olyan nagyon sok részegység max 100-150 hitbox kellö részletességü lehetne.
    Hú, ez nagyon nem így van, ha sorozatot lősz akkor kénytelen vagy minden egyes lövedéket külön számolni, mert a géppuska és a cél is mozog, az, hogy mi mit talál el, az rohadtul függ mindkét mozgástól. A 100-150 hitbox is kevésnek tűnik nekem, a clodban egy átlagos vadászgép ennek többszöröse.
    :
    A sorozatnál arra értettem az egyzseri számitást, hogy a ovedékek energiáját , hogy min tud áthatolni kell csak egyszer számolni, az irányát természetesen mindegyiknek kell , a fenti dolgok miatt, de az alatt a fél mp alatt nem változik drasztikusan a sebesség és magasság ami döntöen befolyásolná az értékeket, de az alatt az idő alatt kb 40-50 löszer megy ki ,ugyan ennyi számitást lehet megsporolni egy egy sorozat alkalmával, ami lehet nem sok ,de lehet számit valamit ha sok gépet kell egyszerre számolni.

A többi dologban lehet , hogy sok az egyezés a háttérben csak épp a vizuális megvalósitás miatt rejtve marad az átlagos usernek . a z üzafolyást azért emlitettem, mert nem tudom ,hogy az játszike e, ha eltalálják a bal szárnyat és jobbra bedöntve eláll a folyás ha a találat helyét már nem éri el a folyadék? vagy itt még rá lehet fogni, hogy a levegő kiszivja mint a festékszorónál ?

A sérüléseknél , bár igaz, hogy régen játszottam , de emlékeim szerint még nem volt olyan problémám, hogy differenciálisan sérült volna a gép, ha eltaláltak akkor volt már ,hogy kiirta, hogy lost control vagy csak a magasságit, de olyan nem, hogy csak az egyik oldali csürö vagy csak az egyik oldali fékszárny ne müködött volna.A komplett csürö leszakadást leszámitva. Tehát , hogy csak a tolórud kapott volna egy lövést ami miatt nem müködik . vagy , hogy egy rádió vagy akku block találat miatt elmegy minden ami elektromos, vagy csak siri csend lesz az éterben.

Nem mondom, hogy nem igy van mert már kopottak az emlékeim ,