IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    ezen én is gondolkodtam, hogy mostanában miért nem lehet a valosabb megvalósitás felé menni a hitboxok helyett.
    Eddig a legtöbb esetben minden hitboxnak volt egy életereje és a lövedékek ezt csökkentették egy bizonyos százalékkal .
    De miért nem lehet azt megcsinálni, hogy kombinálni a dolgot, hogy a hitbox csak egy szerkezeti egységet jelöljön es ha a lövedék eléri a hitboxot akkor következzen be egy változás.Akár egyetlen lövés is okozhat olyan kárt ami végzetes és sok is ami nem.
    A lövedékeknek ki tudják számolni a becsapodás energiáját és a különböző anyagokban való áthatolását, igy ha egy hitbox egy szerkezeti elemet( értem ez alatt, rádió block, üza tank kormány rúd stb...) takar és azt szétlövi akkor az okozzon olyan hatást amit elvárnak a valóságban is.
    Tehát ha a lövdék energiája akkora , hogy átviszi a boritást és átmegy a rádio blockon is akkor az akár egy lövéstől is szűnjön meg működni.

És nem kell minden egyes lövedésket külön számolni elég egy sorozatra egyszer számolni, a hitboxok se kellenek olyan nagyon sok egy ww2es gépben nem volt olyan nagyon sok részegység max 100-150 hitbox kellö részletességü lehetne.

PL. a cod2 ota nem láttam még az uj játékokban sem, hogy ha belelősz a hordóba akkor a folyadék csak a lyukik fog kifolyni, a legtöbb esetben a hitboxos elv érvényesül, hogy kellö mennyiségü sérülés után felrobban a hordó.Még az ARMA-ban is igy van, pedig ott nagyon hypolták a ballisztikát, csak épp a hatását felejtették el megcsinálni.