IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Arhont #90305 Köszi. az IL"2 honlapján át tudom irni. Alapprobléma a WOL-al van. Azt akartam, hogy ott is működjön a dolog, ezért új regisztrációt csináltam alapból. Most meg a steamen (mert azon keresztül vettem meg szinte mindent) akartam egy új acountot létrehozni, de jelenleg nem engedi. Volt aki azt mondta, hogy pár napot várni kell, mire ez az egész átfut az orosz rendszereken, de én már tényleg nem értem. Nevet változtattam már korábban is, de a WOL nem fogadta el, ha ott át akarom irni server error 500-at ir. A többi szerver engedi. Mivel viszonylag sokat játszik a csapatunk a WOL-on, én is elég szép eredményeket érek el, ezért akartam, hogy ott is adja hozzá az én eredményeimet a csapathoz. Mivel a sima névváltoztatás nem volt elég a Wol-nál ezért gondoltam, hogy csinálok egy új regisztrációt.