IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Arhont
    Hello! Szeretnék segitséget kérni, mert már tényleg nem tudjuk, hogy mit kellene csinálni. Steamon keresztül játszom az il2-vel Oculussal. Privát problémák miatt egy régi squadból kiváltunk, létrehoztunk egy újat. Itt kezdődik a probléma! A KOTA-ám, a WOL-on és a Combatboxon szoktunk játszani. Eddig a KOTA-ás és a COMBATBOXOS regisztrációval nem volt baj. Ott benne voltak az eredményeim rendesen a csapatban. A WOL-on azonban nem, én hiába látom úgy hogy benne vagyok, a többiek is látják, de az eredményeimet nem adja hozzá a csapatunkéhoz, sőt a nevemet átirja vmi renamed user 3226-ra vagy mire. Próbáltunk már mindent, de egyszerűen nem működik. Átirni a nevemet nem tudom, mert server error 500-at ir. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete, hogy mit kellene csinálnom, kérem irja meg. Azt még hozzá kell tennem, hogy a WOL szervert hiába keressük, senki nem reagál. Előre is köszönöm a segitségeteket!!!