IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    A stukát majd megnézem, nem lehet hogy pl. egy gombra van kalibrálva a parking brake és bekapcsolod?
    A mixture és a prop nálam alaphelyzetben 0 %-on vannak amikor online repülök, és ezért kell állítani mert így nem kap keveréket a motor.
    A prop pitch-el a motor fordulatszámát szabályzod. Amikor repülsz és előhozod a briefinget, azon legfelül van egy "specification" vagy vmi hasonló fül. Azt ha megnyitod akkor mindig az aktuálisan repült gép paramétereit látod, és ha legörgetsz van egy olyan rész hogy engine modes, vagy engine limits. Na ott nézd meg hogy az adott gép motorja milyen fordulatszámot mennyi ideig bír elviselni, és aszerint állítsd be a prop-pal az adott fordulatot. Általában a fordulatszámhoz tartozik egy nyomásérték, ezeket kell együtt nézni hogy ne haladják meg az előírt értékeket mert akkor felmelegszik a motor és besül. A jakoknál pl. lehet a legmagasabb fordulaton járatni bármeddig, ott nem kell figyelni rá. A német gépek meg ugye automatán belövik maguknak, ott semmivel nem kell törődni, csak azzal hogy az adott időn túl ne hajtsd a motort mert túlmelegszik.
    Ugyanitt a legalsó részben le van írva a keverékszabályozás is az adott géphez, pl. a Lavóron akkor automata ha 100%-ra rakod, és ekkor be lehet kapcsolni a boostot is. Persze lehet lejjebb is venni, akkor nem fogyaszt annyit. A Mustangon 66%-nál van az automata állás, de persze lehet adni többet is, csak akkor füstölni fog.
    Én úgy szoktam belőni hogy indításkor 100%, és ha beindult a motor akkor addig szegényítem hogy a kipufogó lángja még épp ne legyen kékes (szegény keverék). Jakoknál ez olyan 60% körül van, de ki kell tapasztalni. Ahogy egyre feljebb repülsz egyre szegényíteni kell a keveréket, de online úgysem repked senki olyan magasan hogy foglalkozni kéne vele. Online rengeteg gépet látni amelyek szép sötét füstöt húznak mert nem állítgatják a keveréket.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.25. 21:52:30