IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #90160 Teljesen igazad van! A Red tails-hez mérten viszont elég jól sikerült szerintem! Amúgy a maguk számára megcsinálták, hiszen kiderült, hogy milyen jó képességű pilótáik vannak! :-)
Azért azt megnéztem volna mikor a főszereplő a leszálláskor a hordozó tatja alá süllyed, aztán hirtelen felbukkan a leszálló fedélzet előtt és odabassza a repülőt a fékező kábelekhez és elkapja a legelső kábelt! Persze Dauntless-nek nem sérül a légcsavar és nem törik ki a futóműve sem! Mi ez ha nem egy amerikai álom! :-)
Igen technikailag megoldhatták volna jobban a dolgokat, hogy ne érződjön annyira CGI, de én úgy néztem, hogy a Red tail féle borzalomtól klasszisokkal jobb! Azért érdekes, hogy régebben sokkal jobb repülős filmeket tudtak gyártani, persze tudom az okát, hiszen ott valódi repülőket használtak, most pedig az ember azt hinné, hogy "csak pénz kérdés" lenne egy jó repülős film!