IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #89973 Ez érdekes amit írtál, hogy "Elővásárlás nem lesz, az sosem jó, ha előre elkéred valakinek a pénzét, aztán utólag mutatod neki mire is adott pénzt. A visszavásárlás lehetősége miatt amúgy sem költhetnénk el," A DCS-ben a Hawkot ugy ahogy volt kirakták, gondolom biztos okuk volt rá. Nem is ez a lényeg, hanem inkább ahogy kezelik az esetet. Először még úgy volt, hogy aki régebben vette meg annak marad aki kb egy éve annak visszatérítik. Most ott járnak, hogy nem marad senkinek sem csak abban az esetben ha egy régebbi verzió számú pecset használsz. Ha ez van, ez van nem tudsz mit csinálni, máskülönben amúgy is ritkán használtam nem hiszem, hogy repültem volna vele 3 óránál több időt. Inkább ami bosszantó, az ED-ék hozzáállása, hogy nincs itt semmi látni való lehet tovább menni, pénz nincs vissza mert nem velünk szerződtél hanem a VAEO-val a pénzt tőlük kérheted! nekik ehhez semmi közük, meg amúgy is egy szoftvert vettél és a szerződésben amúgy is benne van ha valami szarság van akkor kaput. Azt mondják próbálják megszerezni a forráskódját a HAWK-nak de nyilván nem fogják tudni megszerezni. Illetve a jövöben próbálják úgy intézni a harmadik féltől érkező tartalmakkal ez ne forduljon elő többet! Szóval ez ennyi volt de legalább mondanák azt, hogy amit elvertél erre a nyomorult szarra azt megkapod bonuszként. De nem nem szerintük nekik semmi közük ehhez. Nekem ez így kicsit furcsa. Ja, a legjobb mikor valamelyik fejes azt mondta ezekre a sirámokra, hogy micsoda nagy köpködés lesz ha egyszer ne adj' Isten a STEAM dobja be a kulcsot. Tehát kidobott pénz és még kérni sem tudod...