IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
- Elővásárlás nem lesz, az sosem jó, ha előre elkéred valakinek a pénzét, aztán utólag mutatod neki mire is adott pénzt. A visszavásárlás lehetősége miatt amúgy sem költhetnénk el, ergo nekünk sem jelentene semmilyen pluszt. Emiatt a teljes csomag elérhető lesz day0-tól.
-A standalone Tobruk egy jó kérdés, amennyire tudom, a Cliffs of Doverre kell majd telepíteni, és a régi CloD is használhatja az új gépeket. Eleve lesznek benne olyan típusok is, amik mediterrán és európai konfigurációt kapnak, az összes 109F is például ilyen, de az összes Hurricane II is. Szal szerintem nem lesz standalone.
- A teljes kieg elérhető lesz az elején, egy vagy kettő térkép (Tobruk mellé lehet, hogy kiadunk egy másik, kisebb helyszínt is), de a map team munkájára nem látok rá, hogy mennyire haladnak, mi lesz a vége. Azt tudom, hogy az utóbbi hónapokban több új tag is érkezett az SAS weblapról, régi il2-höz gyártottak térképeket. Lesz benne 30+ géptípus (ebben az altípusok is benne vannak), sok új hajó (nagy csatahajók is), az összes földi egység (bár ezek nagy része csak átszinezett BoB era jármű, ahogy anno is történt), és sok új fícsör, néhány nagyobb meglepivel. :D
- Kiadás után jöhetnek hozzá még tartalmak, de azok ingyenesek. Fícsörök, hibajavítás, VR támogatás. Később készülnek küldetés csomagok is (alapból is lesz benne), és skin csomag is (nyilván alap sivatagi skinek is lesznek mindegyikhez). Az új tartalmak lehet, hogy DLC szerűen lesznek megvásárolhatóak Steamen, a pénzügyi részt 1C intézi, nem tudom mik a terveik. Az biztos, hogy az alap térkép az összes géppel és tankkal meg a kiadáskori fícsörökkel együtt a csomag része. Úgy kell elképzelni, mint anno il2-höz a nagy kieg lemezeket.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.04.28. 10:58:38