IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mondtam azt is, hogy miért nem lehet előbb VR, de ezek szerint nem figyeltél :)

A jelenlegi kabinokban a játék fejlesztése közbeni spórolások miatt sok esetben csaltak a 3D-vel, csak egy szépen renderelt 3D képet vetítettek rá egy sokkal alacsonyabb poligonszámú 3D objektumra. Ezekből Spitben pl nagyon sok van, meszában kevesebb. Ez a csalás azonnal észrevehető VR-ban, mert ott azonnal érzékeled azt, hogy amit látsz az csak 3D szerűen festett textúra, vagy tényleges 3D objektum. Jelenleg nincs kapacitásunk nekiesni mindegyik kabinnak, de ha elkészül és kiadjuk az 5.0-át, utána ez lesz az első dolog. Plusz, a srác, aki a grafikai engine-t tudná bekalapálni alá, most olyan felesleges dolgokkal van elfoglalva, mint kabinok importálása, fícsörök programozása, térkép összerakása, és hasonlók .

Hogy mennyien használnak VR-t, azt nem tudom, abban a DCS fb chat csoportban, amiben benne vagyok -több 59th taggal együtt-, pl egyedül Tibi és én használom a VR-t, rajtunk kívül két másik tagnak van még sisak, de gépigény miatt ők nem repülnek vele. Az ilyen 8-10 fős csoportok nem igazán reprezentatív felmérések, hogy a fórumokon kiknek a hangja a hangosabb, nos, az megint csak szabadidő kérdése, ki mennyire ér rá a saját nézőpontját rendszeresen tolni a fejlesztők felé.

Lesz VR, de nem most.