IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A clodhoz van nyomtatható térkép
Menj a játék könyvtárba, a \SteamLibrary\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz\Printable Airfields mappában vannak a repülőterekről és a teljes térképről is nyomtatni való. Azt a nagy felbontású térképet (AFBs of CloD TFS overview map.jpg) pesten a Copy Generalban A1-es méretben kinyomják valami 1-2000 Ft-ért. Vettem rá áttetsző fóliát is, teljesen jól használható (a mellékelt mintaképek az enyémről készültek).
Az AFB's of CloD pdf-et én Tableten használnám, de ha valaki nyomtatni akarja, akkor megteheti. Egyébként ha CloDban be van kapcsolva az ingame overlay (Shift+Tab-al jön elő), akkor ott alul a stem browsert ha megnyitod, akkor érdemes a www.clodtools.weebly.com oldalt megnyitni játék közben (ingame overlay nem taskol el a játékról, a controls is működik), lehet nézni a térképet, a repülőtereket (AFB's of CloD), illetve működő DR tárcsa is van navigációs számoláshoz (DR tárcsáról tettem a printable maps mappába is egy kinyomtatható, összeállítható változatot).
DR tárcsáról, mi ez és mire jó, ezt az oldalt olvasd el: DR tárcsa pumaszallason
A tárazás alapból is jó, de lehet variálni is, de az géppuskánként más. Kiskalibernél én páncéltörő és gyújtót szoktam használni, MGFF-nél meg cszinte csak Mgeschoss-t, minden negyedik egy gyújtó, hogy nyomjelzős lőszer is legyen azért. 110 C-6-nál nem szórakoztam még vele, de ott is van három fajta.
Amihez én nem nyúlnék, az az összetartás, az úgy jó ahogy van, de persze aki akar ezzel is szórakozni, az megteheti.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.20. 13:42:54