IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #89877 Tudommal minden repülőnek full ugyanannyi a hitpointja, csak attól függ mekkora. Van vadász (pl. 109, Jak), az ilyen kétmotoros attacker (Il-2, Me 110, Pe 2) meg a nagyobb bombázok. A fa építésű ruszkiknál és a P-40-nél van az, hogy +20% HPja van, mert az egyik Stalinwood a másik meg Stronk.
Én mondjuk nem igazán értem továbbra se, hogy annak, hogy a fa anyagokat ellenállása a kis intenzitású fizikai terheléssel (ami tényleg nagyon jó) mi köze ahhoz, hogy ha robbanógránáttal lősz rá akkor szétmegy a picsába (lásd fa hadihajók miért tűntek el... pont amikor a robbanógránátok bejöttek), de ez alapjában egy korrekt rendszer és nagy diffi azért nincsen.
Az más kérdés hogy ebből mit érzékelnek a pilóták, meg ugye lehetnek a 3d modellből eredő, nehezen felderíthető glitchek is (teszem azt a Pe2n valamiért folyton elakad valami kevésbé fontosban a lövedék), és persze az is teljesen random hogy a Flak hányszor talál be, hol és mivel.
Megjegyzem mivel a videó óta alaposan átdolgozták a DM-et és nem hullanak le egykönnyen gépek (talán túlságosan is nehezen) szerintem fölösleges ezt mutogatni, vagy a Tigrises videót amiben két work in progress jármű produkál MP-ben egy glitchet.. azt ne mondd régi Il-2ben vagy a Clodban ilyen sose volt..