IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kurfürst
    Bizonyára azért van, mert annyira alapos a modellezés, hogy a vékony faszerkezet nem működtette el a 8,8-as páncélgránát gyújtóját, így az ártalmatlan vasdarabként szaladt át a gépen és a pilótán (ami egyébként simán összejöhet a valóságban).

Viccet félretéve, én úgy láttam panaszkodtak hogy túl könnyen leesnek a gépek.

Most mintha buffolták volna a szerkezeti elemeket (ez jó, nincsenek folyton törő szárnyak, kettészakadó törzsek, ahogy a valóságban sem volt), de mintha kicsit túltolták volna és/vagy kijött volna a sérülésmodell azon hiányossága, hogy nem igazán tud mit kezdeni a különböző robbanó / repeszromboló / gyújtó / páncéltörő lőszerek hatásával a célban (nem jó).

Ez leginkább ott jött ki hogy a tömör páncéltörő lőszerek milyen könnyen szaggatták le a szárnyakat, miközben a valóságban - ha nem ér főtartót vagy valamit - egy sima lyuk és átszalad a célon. Nem tudom hogy a többi konkurres szimben ez hogy van de én nem tapasztaltam hogy nagyon jól meg lett volna csinálva eddig bárhol.

Szóval finomhangolás kell, szerintem valami olyan rendszer, lenne ideális, ami a szokott módon hitpointot rendel a sebezhető elemekhez, és lőszerekhez, de ha pl. bekapsz egy robbanó gránátot, az a saját sebzéséből 100%-ban sebzi a szárnyfelületet (csökken a felhajtóerő, előbb utóbb leesik a madár), de csak 10%-ban a főtartót, 0%-ban a motorblokkot stb. Míg ugyanez egy tömör, pl. pct. lövedéknél lehetne 5% szárnyfelület, 100% főtartó és egyéb szerkezeti elemek, 100% motorblokk.

Az a része jó továbbra is a sérülésmodellnek, hogy a bekapott sérüléstől a gép azért esik le, mert kiesnek a főbb rendszerei, pl. motor, hűtés, kigyullad vagy irányíthatatlanná válik a látványos, de kissé arcade szárnyletépések helyett. Persze ez egy 2 perces videón nem fog látszani.