IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #89809 Hát nem tudom, de a CloD-ban először sikerült lemodellezni korrektül a 109-es feltöltőjét. Legalábbis máshol nem láttam még, csak scriptelve. Aztán ott vannak azok a finomságok, hogy az FM része a szárnyprofilokból adódó különbségek, amellyel szintén először sikerült lezárni egy marha régi vitát, nevezetesen, hogy melyik gép fordul jobban. (Röviden így most az van, aminek a valóságban is lennie kell: ha a 109-esnek több az energiája, akkor lefordulja a Spitet, de még a Hurrit is. Ha egyenlő energiájuk van, akkor a Spit fordul jobban.) Ezek alapvető, a játékmenetet, harceljárásokat döntően befolyásoló áttörések, innovációk, amelyeket eddig legfeljebb scriptelésekkel sikerült toldozgatni-foldozgatni, "balanszírozgatni".
Nekem, mint olyan felhasználónak, aki nem vett részt semmilyen szinten egyik fejlesztésben sem, és akit alapvetően a multi, modern kifejezéssel pvp érdekel, ezek a szempontok befolyásolnak elsősorban. Így pedig a CloD sokkal részletesebb és mélyebb szimulációt nyújt, aminek a többiek a közelében sem járnak.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2019.01.07. 11:55:13