IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #89798 A clippel nincs is semmi baj.
Próbáltam webkamerával. Csakhogy mögöttem ablak van, asztal, és nagy a kontraszt, rengeteg a becsillanás.
Facetracknél mire leveszem a thresholdot, addigra a ledeket is alig látja. Mozgásnál is hamar elveszti őket.
Opentrack hasonló. Freetracket be tudtam állítani, de az meg mozgásnál "úsztatja" a ledeket, több pontot lát, és dobálja a mozgást.
Wii-vel még cifrább a helyzet. A saját drivere régi, még XP-s, fel sem ismeri. A W7 bluetooth drivere felismeri, csatlakozni is tud. Azt viszont nem látja a Facetrack, sem a Freetrack. Az Opentrack randomban vagy látja, vagy nem. De amikor látja, akkor is csak úgy, hogy egészen közel kellett raknom a kamerát, akkor meg már nagyok voltak a rálátási és elmozdulási szögek. A Bluesoleil-lal használtam régen, de az a verzió W7 alá már nem is települ fel. Letöltöttem az újat, a Freetrack kiválóan működött vele, de mire beállítottam, lejárt a 2 Mb shareware. Így játékban kipróbálni sem tudtam, illetve sem Facetrackben sem Opentrackben tesztelni. Itt tartok most. Jövő héten jön meg az új gépem, szóval nem vagyok késésben, de nagyon küzdök... :)))