IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Igen, abszolút... szoftveresen előfordulnak nyűgök, de erről nem a kártya tehet, választási lehetőség meg úgysincs, szóval ez mindegy is. Nálam nagy, hangszigetelt házban van, így hanggal, hőmérséklettel nincs bajom. Nyilván nem olyan halk és hűvös mint egy 3 ventis példány, de teljes mértékben élhető. Eleinte használtam a Precision XOC programot hozzá, hogy kitoljam a fogyasztási keretet és agresszívebb venti profilt tudjak használni, de aztán arról is leszoktam. Az a pár % plusz nem oszt nem szoroz, és így egyel kevesebb a bug forrás.

Garanciális dolgom még nem volt velük, ez az első EVGA kártyám. A hallottak alapján nekik a legjobb az ügyintézésük, ezért is választottam őket. (Amazonról van a kártya és biztosra akartam menni)