IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tápot te tudod, de vannak rá már online kalkulátorok, szépen összeadod az összes cuccot ami a gépben van, és az megmondja, hogy mekkora a foyasztás. Nyilván nem atombiztos, de azért jó közelítést ad (http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/). Manapság a tápokat is igyekeznek azért pontosan a gép fogyasztáshoz igazítani, mert gazdaságosan csak azok mennek amik kb. névérték körüli értéken hajtódnak ki. Ha 300 wattot eszik a géped, qrvára nem éri meg 1000 wattos tápot beletenni a veszteség miatt.
@repvez. Én vettem egy winyót, rátettük a windowst gyerek gépén, egy nap után a gép nem látta, hogy benne lenne az a winyó. Újrapróba, akkor elindult, de a windows kékhalálozott. Utána megint jó volt, majd elkezdte ezt a szarakodást, hogy bekapcsoláskor vagy látja vagy nem. Két nap után visszavittem a boltba, ott rádugták a Sentinelre, ami kiadta, hogy valami 15000 kapcsolódási hibát szedett össze ennyi idő alatt. Kiolvassa azt a S.M.A.R.T. diagnosztikát, amit a winyó maga tárol. Mondta a gyerek, hogy higgyük el, a winyónak nincs baja, kicseréli ha kérjük, de jobban járunk ha egy SATA kábelt viszünk el, mert azzal lesz a gond. És igaza lett. Azóta semmi gond a winyóval.
A sentinel sem lát a jövőbe ("mennyi ideje van hátra" azt én sem nézem), de igenis jelzi ha szektorhibák keletkeznek a winyón, jelzi ha csatlakozási gondok vannak, jelzi ha túlmelegedik (nyáron hasznos). Sokkal több haszna van, mint nem használni semmit. Nekem volt, hogy két winyóm két hét különbséggel ment tönkre, vitte magával 5-10 év gyűjtögetéseit, ami akkor is qrva nagy szívás, ha a fontos solgok persze le vannak mentve máshova is. Hasonlót a jövőben inkább passzolnám, és az ilyen monitoringra teljesen jó a Sentinel.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.18. 03:05:11