IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Megvolt tegnap a második teszt, minden rendben ment. A cél az volt, hogy megtaláljuk mikor fagy le a szerver. 80 játékos mellett fokozatosan adtuk hozzá az AI gépeket (Do 17 és Wellington bombázókat), nézve, hogy hogy alakul az fps és a laggolás. 80 játékos és 100 AI bombázóval még mindenkinek simán futott, 200 gép fölött kezdett sokaknak laggolni. A legtöbb az 80 játékos + 170 AI volt, itt már többen írták, hogy volt akinek 10 fps alá is leesett, főleg reptér fölött, amikor a légvédelem is szórta őket. Ugyanekkor írták, hogy a betöltési idő is sokat nőtt, volt akinek percekig töltött mire belépett.
Ez már a kliens PC-jétől is függ, mert nekem a kezdeti 180-as fps a végén is csak 140-re esett magasan, de földközelben sem ment 65 fps alá (1080 HD-ban, szokásos beállításaimmal). Ezt a screenshotot akkor csináltam, amikor mondták, hogy zárják a szervert, akkor volt bent 250 gép, én épp az egyik AI bomber rajt üldöztem.
Ami még pozitívum volt, hogy minden próbálkozás ellenére a szerver egyszer sem fagyott le, úgy tűnik, hogy a 256 fős online szerver már "csak" a klienseken múlik, de 180 gépig elég nyugodtan el lehet menni akkor is ha a többségnek átlagos gépe van. A belsős fórumon azt írta a fő programozónk, hogy tovább keresik a lehetőségét, hogy ezt a számot feljebb tornázzuk, és az, hogy szerver oldalon nincs a 256-nak sem akadálya, ez megnyugtató alap ahhoz, ahonnan tovább lehet optimalizálni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.09. 05:44:37